понеделник, 26 октомври 2020, 17:00 ч.

Веселина Томова:

ТУЙ ЛИ ВИ БЕШЕ „РЕВОЛЮЦИЯТА“? И К’ВО? НА СХЕМАТА БАШ И БРИГА. НО ПЪК ВИЕ НАЙ-ПОСЛЕ СЕ ОБОЗНАЧИХТЕ С МАЯ ОБИКОЛНАТА, ДЕТО ТАКА И НЕ РЕЧЕ ОТДЕ СА И КИНТИТЕ!

BNews.bg

ТУЙ ЛИ ВИ БЕШЕ „РЕВОЛЮЦИЯТА“? И К’ВО? НА СХЕМАТА БАШ И БРИГА. НО ПЪК ВИЕ НАЙ-ПОСЛЕ СЕ ОБОЗНАЧИХТЕ С МАЯ ОБИКОЛНАТА, ДЕТО ТАКА И НЕ РЕЧЕ ОТДЕ СА И КИНТИТЕ!

„Отровното трио“: Проведе се първата работна среща на основните извънпарламентарни политически сили, които според социологическите агенции имат шансове за участие в следващото Народно събрание. На поканата на „Отровното трио“ се отзоваха представители на ПП „Има такъв народ“ и Гражданска платформа „Изправи се.БГ“.

На срещата се стигна до общата констатация, че нито една политическа или гражданска организация, извън властта, няма ресурс самостоятелно да осигури контрол и наблюдение над всички избирателни секции в България и чужбина. Затова обединение на ресурсите е реална необходимост.

В хода на срещата бе постигнато съгласие за:

– Създаване на обща мрежа от доброволци – наблюдатели на изборния процес;

– Бързо и прозрачно публикуване на заверени препис-протоколи от всяка секция;

– Съхраняване на данните на два независими и защитени сървъра;

– Създаване на екипи от юристи, които да обслужват в рамките на целия ден постъпилите жалби на граждани.

Общо бе становището на участниците, че недоверието в способността на днешното управление да проведе почтени и честни избори изисква организирана гражданска съпротива. Предстои следваща работна среща, на която да се съгласуват още механизми за възпрепятстване на нарушенията и изкривяването на резултатите на предстоящите парламентарни избори.

И к’во? Туй ли ви беше революцията? Туй ли ви беше пишман „великото народно въстание“?

Създаване на мрежа от доброволци… – банално, изпробвано, и к’во? Кура му янко! СХЕМАТА тече без изобщо да и брига.

Бързо и прозрачно публикуване на протоколите… – още по-банално и изпробвано. Стотици хиляди протоколи сме публикували. И к’во? Кура му янко. СХЕМАТА си го мести от единия крачол в другия.

Съхраняване на данните в два независими сървъра… – офффф, да си ги носите тия сървъри на рамо. И к’во? СХЕМАТА си работи по неин „сървър“, на който резултатите са ясни още преди мая и христо иванов да са слезли от дувара МУ, а Слави да се обадил на Орлин Алексиев да пита дека е в Схемата.

Създаване на екипи от юристи, които да обслужват постъпилите жалби… – и к’во – като че досега не са подавани стотици хиляди жалби. СХЕМАТА си бачка перфектно без изобщо да се интересува от каквито и да е жалби.

Абсолютно тъпа и безсмислена „среща“. Но! Пък лъсна илюстрацията – за която АФЕРА пише от третия ден на протеста – олайнявихте протеста, обозначихте се като лицата на Мая, която още не е обявила точно откъде вади кинти да обикаля като улава из цяла България, и която хората като я видят след всичките и полит. лупинги сега да се прави на революцонерка, бягат с двеста от каквито и да е протести срещу Хунтата.

Слави предстои да го видим как ще изконсумира предстоящите врътки. Стой та гледай.

Честито на онези, които до последно наивно вярвяха, че няма да се случи ремикса на „умните и красивите“ от 2014!

Е, случи се!

Веселина Томова

Коментар по темата направи и бившият евродепутат Николай Бареков:

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Гешев, ОСТАВКА! - 12:55, 27 окт.

    Защо още не е внесено обвинение срещу Малинов и руските шпиони в поредната антибългарска партия? Момчил Дойчев изригна срещу регистрацията на русофилската партия „Възраждане на Отечеството” на Николай Малинов. Политологът попита задочно във Фейсбук къде са ДАНС и прокуратурата и защо не реагират срещу антибългарската, по думите му, формация. "Партиен израз на все по-интензивната хибридна война на мафиотскаевропейска Русия против България. Шайка национални предатели и родоотстъпници правят поредна, вече откровена антибългарска партия. Имаме ли ДАНС, имаме ли Прокуратура? Защо още не е внесено обвинение срещу Малинов и останалите руски шпиони в "Русофили" и в тази поредна проруска антибългарска партия?", написа в социалната мрежа Момчил Дойчев. (faktor.bg).

  • НЕ ТУЙ, А ОНУЙ - 12:42, 27 окт.

    Не виждам нищо смешно в протестите. И въпреки че не съм симпатизант на Мая Манолова като "отровното трио", съм им благодарен, че се нагърбиха с организацията на протестите. Аз не ходя на тях, нито някой от семейството или приятелите ми ходят, но ги подкрепяме безрезервно и ако не беше китайският грип, щяхме редовно да сме на жълтите павета. Защото причини за протести има бол и Борисов не е ликвидирал нито една от тях: не чухме нищо смислено от него нито за записите, нито за чекмеджето му, нито за сменените министри, нито за Росенец, нито за строежа на руско-турския поток от руснаци, нито за каквото и да било друго. Така че дали на площада има трима или триста хиляди души, не е от значение, когато причините за недоволството не само остават, но се и задълбочават. Колкото до социологията: не ме интересува изобщо, защото у нас няма такава. Гласувам за Демократична България. Напомням на Веселина Томова: протестите от 2013-2014-та се провалиха, защото умните & красивите не получиха шанс. Да се надяваме, че сега, в най-жестоката криза от 90-те години насам, ще е различно.

  • Момчил воевода - 08:58, 27 окт.

    Тая "сарайска" подлога не изтрезня ли, бе? :(

Напиши коментар

Коментари