вторник, 27 октомври 2020, 12:00 ч.

Спецакция

345 нарушения за седмица по пътищата в Лудогорието

BNews.bg

345 нарушения за седмица по пътищата в Лудогорието

До 28 октомври, включително продължава специализираната полицейска операция по безопасност на движението, насочена към шумните автомобили

345 са общо нарушенията на Закона за движение по пътищата, установени в периода от 19 до 25 октомври, съобщиха от полицията.


През посочената седмица eкипите на „Пътна полиция“ при ОД на МВР-Разград са съставили 430 фиша и 60 акта. Четири от актовете са издадени на неправоспособни шофьори.

Установени са шестима водачи, седнали зад волана след употреба на алкохол. При трима от тях концентрацията е била над 1,2 промила. Прекратена е регистрацията на седем моторни превозни средства - в четири от случаите причината е неправоспособност на водачите, в останалите три - употреба на алкохол от страна на шофьорите.

През изтеклата седмица са регистрирани две пътно-транспортни произшествия с трима ранени, сочи още статистиката на „Пътна полиция“. До 28 октомври, включително продължава специализираната полицейска операция по безопасност на движението, насочена към шумните автомобили.

Акцентът при акцията е върху изправността или липсата на шумозаглушително устройство или поставено шумоусилващо такова. Към 17:00 часа на 26 октомври, са проверени 492 превозни средства и 647 лица.

На територията на Районно управление-Исперих, е установен автомобил с липсващо шумозаглушително устройство. Водачът е санкциониран с АУАН. Съставени са общо 30 акта и 125 фиша. Връчени са и 18 електронни фиша.
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари