петък, 13 ноември 2020, 20:00 ч.

Добри дела

„Мисис България 2020“ Валери Стефанова с първа благотворителна инициатива

BNews.bg

„Мисис България 2020“ Валери Стефанова с първа благотворителна инициатива

Носителката на титлата „Мисис България 2020“ Валери Стефанова ще предостави безплатен достъп до уроци по английски на социално слаби деца. За момента курсовете ще се провеждат онлайн заради мерките срещу разпространение на коронавирусната инфекция. Но това има и своите предимстава, тъй като ще могат да се включат повече деца.

В момента Валери събира екип от преподаватели и специалисти, които ще обучават децата напълно безплатно два пъти в седмицата. Децата ще бъдат избирани по социален признак, а в групите ще се обучават момичета и момчета на възраст от 10 до 16г.

 “Започнах да уча английски, когато бях на 22 години. Струваше ми много пари и смелост, за да отида във Великобритания и да опитам късмета си. Познавайки болката, през която преминах, за да изпълня мечтите си, искам да улесня много младото поколение и да помогна с каквото мога.  Бих искал да изпълня мечтите на децата, които нямат възможност“, разкрива Валери Стефанова.   

„Избрах английския език, защото  е най-използваният и говорим език по света, използва се в бизнеса, науката и технологиите. Изучаването на английски език ще помогне на тези деца в бъдеще да си намерят и по-добра работа в мултинационална компания в България или някъде по света“, категорична е Валери.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари