понеделник, 16 ноември 2020, 9:30 ч.

Тръмп:

Аз спечелих изборите

BNews.bg

Аз спечелих изборите

”Аз спечелих изборите” - това написа в Туитър американският президент Доналд Тръмп.

Социалната платформа вече отбеляза поста като недостоверен, съобщи БНТ.

Това се случва по-малко от 24 часа след друга поредица туитове на Тръмп, според които кандидатът на демократите Джо Байдън е спечели, защото изборите са били фалшифицирани. След като медии написаха, че Тръмп е признал победата на изборите, той добави, че нищо не признава.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • до Красимир Каракачанов - 13:21, 16 ноем.

    Kакво правите с крадците и фалшификаторите на непрекъсваемта ни (от памти века) история? Не става въпрос за македонците, с които, рано или късно, заради общия ген, ще се “сдобрим”? Става въпрос за хищните двуглави мутанти, които налитат от североизток, причинили финансовите и духовни фалити на България! Би трябвало периодично да активираме емоционалния си тонус, да се нахъсваме като отваряме сайта на БНБ и препрочитаме файла за фалитите на България, да не спираме да искаме връщането на архивите ни, отмъкнати в подземията на КГБ. С помощта на безмозъчни българи-еничари и до днес безценни артефакти от българската земя продължават да напускат границите на България и да пълнят фондовете на руските музеи. До 1989 г у нас не бяха изчезвали безценни (чудотворни) икони, древни средновековни книги и ръкописи от българските църкви и манастири. Днес в медиите често се промъкват информации като тази за изчезването (уж при “реставрация”) на обкова от ореола на детето Исус от чудотворната икона на Бачковския манастир; наскоро писаха, че от открития на остров Св.Иван реликварий с частици от мощите на Йоан Kръстител (както се предполага) изчезнали двете костици, точно тези, които съдържали най-много генетичен материал! Медиите периодично съобщават за обири в църкви и манастири, които винаги остават неразкрити. И това е само върхът на айсберга от пораженията, които тази крадлива държава причинява на българската история и култура! Синодът на БПЦ, изцяло съставен от руски марионетки, се самоизбира и самовъзпроизвежда под стриктен руски контрол. Кой ако не вие (патриотите - ?) щe защити българската култура и духовност, съсредоточена и съхранена в древните български църкви и манастири, духовните хранилища на нацията ни?

  • 00 - 12:26, 16 ноем.

    На 74 години му е крайно време да порасне и в главата. "Вземи си куклата, дай си ми парцалките!". Това да им е за урок на американците (а и не само на тях, разбира се) да не издигат на отговорни постове хора с психични проблеми.

Напиши коментар

Коментари