понеделник, 16 ноември 2020, 17:29 ч.

Физическа саморазправа

От община Благоевград отрекоха за насилие в социален дом

BNews.bg

От община Благоевград отрекоха за насилие в социален дом

„На записите от камерите в дом „Св. Мина“ също няма данни за насилие“

Няма данни за упражнено насилие на потребител на социална услуга в дома в село Падеш, заявиха на брифинг днес от община Благоевград. По-рано днес в медиите бе изнесен сигнал на близки на потребителка от дом „Св. Мина“, че е със синини по лицето, след упражнено насилие.

„На този етап няма потвърждение на изнесените факти за физически насилие над пациент на дома за възрастни с деменции в с. Падеш, община Благоевград“, това обясни Христина Попова, главен експерт в отдел „Социална политика“. Това е станало ясно след извършената проверка на сигнала от близки на г-жа Кьосева.

От проверката станало ясно, че нараняванията на възрастната жена са вследствие на едно от заболяванията й, поради което тя често пада. „На записите от камерите в дом „Св. Мина“ също няма данни за насилие“, добави Попова.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • фен на леля Сачева - 18:33, 16 ноем.

    Като гледаме как е бушонирана в окото възрастната жена и половината й глава е в кръв, ВЕРВАМЕ че е паднала от леглото директно на окото си, а след това на главата си. Чудно, какво би казал лекар от Съдебна медицина?Същият случай, като онова новородено момиченце, което било паднало от креватчето, пък после се оказа че бясната сестра го беше била със стъклена бутилка по главата. Изроди, дано хаир не видите ни тоя , ни на оня свят!

Напиши коментар

Коментари