понеделник, 16 ноември 2020, 18:00 ч.

Дистанционно

Бюрото по труда в Ямбол ще провежда срещите на безработните онлайн

BNews.bg

Бюрото по труда в Ямбол ще провежда срещите на безработните онлайн

За предпазване от разпространение на епидемията изнесените услуги, които извършват служители на бюрото по труда в населени места, засега се отменят

Бюрото по труда в Ямбол ще провежда през ноември и декември планираните срещи на регистрираните безработни с трудовия им посредник дистанционно, съобщиха от бюрото.

Търсещите работа могат да се свържат с трудовия си посредник от личния си телефон, да изпратят съобщение по електронната поща или чрез своя профил в модула "Личностен профил на търсещо работа лице".

За предпазване от разпространение на епидемията изнесените услуги, които извършват служители на бюрото по труда в населени места, засега се отменят.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари