петък, 20 ноември 2020, 15:30 ч.

Ангеле, не подскачай като пинчер!

Патриот размаза Джамбазки и му зададе десетки неудобни въпроси!

BNews.bg

Патриот размаза Джамбазки и му зададе десетки неудобни въпроси!

Може би истинската мъжественост ще те провокира към промяна.


Ангеле, кажи си! Отдавна подскачаш, като пинчер по площадите и лаеш във фалцет, ама една кауза докарал ли си до края? До успешен финал?

Така, че да застанеш пред този наш беден, съсипан, омерзен, изнурен народ и да кажеш:“ЕТо, аз пАтриотът , Ангел Джамбазки направих ето това:

1. Защо всички вехти, македонски родове не искат да чуят нищо да теб, за псевдопатриотичните ви напъни, твоите и на пълничкото момче, рекламен агент на една верига магазини за България

2. Защо ползвате Македония и Западните покрайнини само като база за активни мероприятия в стилистиката на ДС – от чието котило сте всъщност, защото знаем как беше „рефрешната“ ВМРО в началото на 90 те.

3. Къде беше ВМРО в защита на своите християнски братя, прогонени от Косово, от Армения, Босна…

4. Как защити ВМРО горящите манастири в Косовската Света гора, унищожени от шиптърската паплач- нали сте християни? Нали от вас по- големи радетели за християнските ценности няма?

5. Как защитихте и спомогнахте за решаване проблема с демографията – като раздадохте български паспорти, естествено срещу финикийски знаци на всички африкански и шиптарски племена и дори племеника на шефа на Ал Кайда се оказа с български паспорт?

6. Как решихте „циганският проблем“? Като го „активирате“ по ченгиджийски, когато ви заври под петите? А всъщност отивате и набирате вота именно от гетата?

7. Казармата? Това беше върха в твоето „компетно говорене“! Ти, който знаеш ли от коя страна се държи карабина…Смешник си, Ангеле! Пинчер и смешник! Лаеш фалцетно и смешно!

8. Та да продължим…До къде докарахте борбата с Монополите! Със Софийска вода, с Топлофикация, с тоците….Какво се случи с тях?

9. Да продължим с пенсиите…Тези на родителите ни. Тези, които са създали тази държава, от която още "усвоявате", като термити…

Да продължавам ли, Ангеле?! След тази кратка ретросппекция мога да кажа едно: Вие, не по –малко, дори повече от ГЕРБ ще отговаряте пред историята за съсипията на България. ГЕРБ са откровено ООД за ограбване, но вие сте по – престъпни и от тях, защото ограбихте взията за патриотизъм. Излъгахте хората на които наистина им пука.
Затова: Като се правиш на мъж и искаш да с играеш с мъжки инструменти и чувстваш липсата на военното си обучение – излез на терен, на улицата, като мъж.

Съмнявам се, че ти това не го знаеш какво е. Да си мъж. Да застанеш на чертата. Ти си вече брънка в ПР – а. Аз съм бил на война за кауза и ще ти покажа как се прави. Пък може да ти хареса и да тръгнеш да се поправяш, а не да мяташ бомбички по жени и деца посред зима и да ги заливаш с вода. Може би истинската мъжественост ще те провокира към промяна. Може би все още има шанс за теб – да станеш мъж.
Защото Ангеле, само след няколко месеца ще си на улицата. И ще си гол! Без ПР-и.
Казвам се Владимир Симеонов и моята кауза наистина е България.

Излез срещу мен!

(Ти избери формата, а ако си пийнал, таксито е от мен, за да не пострадат невинни  )

Владимир Симеонов, ПП Свобода

ИЗТОЧНИК: https://frognews.bg/

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Alina - 12:50, 22 ноем.

    ❣️ Тъ︍рс︍я се︍кс б︍ез за︍дъ︍лж︍ен︍ие. Го︍тов за все︍ки експ︍ерим︍ент. - W︍W︍W︍.︍RU1︍7︍.︍C︍L︍U︍B

  • a - 22:02, 21 ноем.

    дай да видиме лайното костов една фандрома и да го заровим на тая латинка, парите за пенсия той ги открадна , за здравеопазване пак той ги открадна

  • Ванко - 06:54, 21 ноем.

    МОЛЯ оставете това КРЕЧЕТАЛО ДЖАМБАСКИ да лае,-той друго не може-Та 12 години студент няма такъв КАДЪРНИК КАТО НЕГО-ЕДИН хамелеон натрупал пачки по случайност-я какъв тумбак е отпрал-сигурно от ЗНАНИЯ -ХАХАХАХАХАХАХА-ДА ЖИВЕЕ И сЛАБАКОВ-ТОЙ КАКВО РАБОТЕШЕ-шоу циркаджия

Напиши коментар

Коментари