събота, 28 ноември 2020, 9:30 ч.

На предпразнично пазаруване

Черният петък в САЩ премина основно онлайн

BNews.bg

Черният петък в САЩ премина основно онлайн

До традиционните блъсканици и боеве за стоки не се стигна.

Черният петък в Съединените щати премина основно онлайн. В някои магазини служители в жълти жилетки изпълняваха роля на пътни полицаи, мереха температурата на купувачите и предлагаха бързи покупки още на вратата. 

Въпреки пандемията и въведените ограничения, някои американци все пак чакаха отрано пред магазините в търсене на най-изгодните покупки. 

Някои, по традиция, бяха екипирани със спални чували и палатки. До традиционните блъсканици и боеве за стоки обаче не се стигна, заради въведените строги мерки за санитарна безопасност в магазините. 

На предпразнично пазаруване излязоха и във Великобритания. В Бирмингам пред голяма търговска верига се извиха дълги опашки.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари