сряда, 30 декември 2020, 15:00 ч.

БАРЕКОВ:

Кампанията на Борисов срещу Доц. Мангъров, да се ваксинира на секундата, въпреки че има антитела от изкаран COVID, е абсурдна и дори обидна

BNews.bg

Кампанията на Борисов срещу Доц. Мангъров, да се ваксинира на секундата, въпреки че има антитела от изкаран COVID, е абсурдна и дори обидна

Днес във Фейсбук попаднахме на коментар на бившият евродепутат Николай Бареков по наболялата тема с ваксинациите. Вижте какво написа той в личният си профил в социалната мрежа. 

* Bnews публикува без редакторска намеса! 


Като депутат, писал доклада за ваксините в Европарламента, моето мнение за ваксинацията срещу COVID е следното:
1. Незабавно при възможност ваксиниране на лекарите и медицинските лица от първа и втора линия
2. Приоритетен достъп до ваксинация на всички граждани над 60 годишна възраст и с хронични заболявания, домове за специфични социални грижи, психиатрични заведения. 
3. Желателна и достъпна ваксинация за всички работещи в системата на МВР, армията, големите търговски вериги и елитни спортисти от масовите спортове. 
4. За останалите ваксинацията да бъде само при желание и в никакъв случай преди гореизброените групи граждани. 
5. Лица под 40 годишна възраст и прекарали инфекцията COVID не подлежат на ваксинация, освен при изрично тяхно желание, ако са навършили минимум 21 годишна възраст.

Кампанията срещу Доц. Мангъров, инспирирана от Борисов, да се ваксинира на секундата, въпреки че има антитела от изкаран COVID, е абсурдна и дори обидна за по-интелигентната част от нацията.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • убеден - 23:06, 31 дек.

  Не става дума за т.н вожд, а за чисто пуберските реакции на доцента - тук чукнало, там се обадило. В резултат, ако се върнете назад във всичките му изказвания, е пълно с глупави противоречия, които не би трябвало да са присъщи на научното му звание и опит - реагира като неук първосигнален човек. А можеше да изчака и след това да обясни защо и как.

 • 1 - 16:25, 31 дек.

  убеден,а убеден ли си в това,че твоя вожд,защото не е мой,ще нарежда на Д-р Мангъров да се ваксинира,той ,може само на умницата от Кърджали да нарежда.

 • убеден - 14:39, 31 дек.

  д-р Мангъров през цялото време си противоречи и върши неща, типични за неграмотен циганин - не спазва мерките, разнася заразата по домовете на пациентите си, след като твърди че е изкарал болестта бизсимптомно, но е бил носител на заразата през цялото време и е знаел това,след като си е направил тест за антитела! Това не е ли подсъдно и прониворечащо на хипократовата клетва действие? И въпреки това продължава с ината си да се прави на недосегаем и всемогъщ!

 • до г-н Бареков - 17:44, 30 дек.

  Г-н Бареков, по-интелигентната част от нацията е по-малко от 20%. Останалата част, 80%, няма да ви разберат. Те са прости, и Той е прост, и се разбират, и се обичат!

Напиши коментар

Коментари