вторник, 12 януари 2021, 10:30 ч.

Социално затъмнение

Facebook няма да отключи профила на Тръмп

BNews.bg

Facebook няма да отключи профила на Тръмп

Президентът нарушил основно правило на компанията.

Facebook няма да вдигне забраната върху профила на Доналд Тръмп. От най-голямата социална мрежа на света казаха, че президентът на Съединените щати е нарушил основно правило на тяхната компания, като е агитирал към насилие.

Забраната на акаунта на Тръмп в Twitter и профила му във Facebook предизвикаха големи дебати. Много анализатори поставят въпроса дали интернет компаниите имат правото да отнемат думата на политик или обществена личност. От Facebook засега са категорични. Те обявяват, че след изборите за президент на Съединените щати през 2016-та, социалната мрежа е била силно критикувана за безконтролното разпространение на лъжи и пропаганда. Били са въведени правила, които сега Тръмп е нарушил.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • психиатър - 07:50, 13 ян.

  Какъв ярък клиничен случай на Алсхаймер, вече и президент-това е възможно само в страната на неограничените вАзможности!

 • стайлист Къпанов - 21:02, 12 ян.

  Какво одухотворено лице... Но като водещ български стайлист най-много ме забавлява квадратната жълта фризура на бат`Дони, която, казват, му струвала 70.000$ годишно. Аз бих могъл за половината от тази сума да го подстригвам и боядисвам със затворени очи и бас хващам, че пО ще мяза на човек. Но за кривата му зурла нищо не мога да направя, за нея да се обърне към психиатър.

 • Велиcлав Дърев - 15:15, 12 ян.

  Тов. Шаренкова Тутберидзе-Гестапова, много искам да се запиша в ръководеното от вас тръмп-общество. Моля, да ми изпратите формуляра-молба за записване, както и информация на коя банкова сметка да изпращам членския си внос. По-здрав! В.Д.

 • alo,alo,Цукерберг - 13:05, 12 ян.

  Защо не отключиш профила на домакинята Тихановска, която иска да стане президент на Беларус и ежедневно призовава към насилие хората в страната. Сигурно, защото интереса клати феса, нали така .Шалом!

Напиши коментар

Коментари