понеделник, 18 януари 2021, 10:00 ч.

От денс

Влизаме във Великобритания и Шотландия само с отрицателен COVID

BNews.bg

Влизаме във Великобритания и Шотландия само с отрицателен COVID

Изследването трябва да е направено 72 часа преди пристигането.

От днес във Великобритания и Шотландия се влиза само с отрицателен тест за коронавирус. Правилото важи и за български граждани. Изследването трябва да е направено в рамките на 72 часа преди пристигането, като резултатът следва да бъде представен на английски, френски или испански език. Документ за отрицателен тест ще се изисква при пътуване с всички превозни средства.

Дори и да разполагат с отрицателен тест, гражданите ще трябва да се самоизолират за 10 дни, освен ако не пристигат от държава в т.нар. „коридори за пътуване“ (България не попада в тях). 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • и oщe: - 10:59, 18 ян.

    Pазкрити cа данни, свързващи произхода на COVID-19 с институт в Ухан: h t t p s : / / news. bg/ int- politics/ sasht- razkriha- danni- svarzvashti- proizhoda- na- covid- 19- s- institut- v- uhan. h t m l

  • Ocвeн тoвa: - 10:56, 18 ян.

    Нов инцидент в беларуската АЕЦ, строена от „Росатом” h t t p s : / / news. bg/ world/ nov- intsident- v- belaruskata- aets- stroena- ot- rosatom. h t m l

Напиши коментар

Коментари