петък, 22 януари 2021, 11:30 ч.

От полунощ в неделя

Франция изисква отрицателен PCR тест от гражданите на ЕС

BNews.bg

Франция изисква отрицателен PCR тест от гражданите на ЕС

Изключения ще се правят само за трансграничните работници и за сухопътния транспорт.

Президентът на Франция, Еманюел Макрон съобщи, че от полунощ в неделя, страната му ще изисква отрицателен PCR тест от гражданите на Европейския съюз, които искат да влязат на нейна територия.

Изключения ще се правят само за трансграничните работници и за сухопътния транспорт.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • банкянскотоМУТРАподобие - 13:07, 22 ян.

    бандитустана НРБ отново е на ПОСЛЕДНО място по брой на ваксинирани в ЕС!!! Това показва, че бокоТИКВАТА е ОТКРАДНАЛ дори парите за ваксинирането! Всяко забавяне на ваксинацията ще доведе до много смъртни случаи през настоящата година, НАЛИ! Това показва, че бокоТИКВАТА и престъпната му ШАЙКА не са поръчали достатъчно от ваксините на Пфайзер, а са поръчали САМО 1милион , които ще стигнат само за 500 000 души, нали! При положение че за тази година за целия ЕС са поръчани над 600 милиона ваксини от Пфайзер, НАЛИ! Което показва че по квота можем да поръчаме над 9 милиона дози , вместо това бокоТИКВАТА е поръчал САМО 1милион ! Вместо 9 милиона дози ще получим само 1милион дози, заради далаверите на бокоТИКВАТА, НАЛИ! Това ще забави ваксинирането в НРБ! Което ще доведе до много смъртни случаи през 2021г.. Това ще доведе и до най-бавно ваксиниране в НРБ, което ще продължи няколко ГОДИНИ, НАЛИ! Освен 600 милиона дози от Пфайзер, ЕС е поръчал и 160 милиона дози от Модерна, за настоящата 2021 година. Т.е. по квота НРБ може да вземе 3 милиона дози от ваксината на Модерна! Но вместо това бокоТИКВАТА епоръчал само половин милион дози от Модерна! Общо от Пфайзер и Модерна имаме квота от 12 милиона дози, но бокоТИКВАТА е поръчал САМО 1,5 милиона дози от двете американски фирми !!! Долу ПРЕСТЪПНАТА банкянска МУТРА! Долу здравният “министър” – КАЛИНКАТА Ангелов! Долу крадливите медицински убийци на бокоТИКВАТА! НЕзабавна ОСТАВКА! -ВЪН!

Напиши коментар

Коментари