петък, 22 януари 2021, 14:30 ч.

Кира Ярмиш

Говорителката на Навални влиза в затвора за 9 дни

BNews.bg

Говорителката на Навални влиза в затвора за 9 дни

На митинга ще се иска освобождаването на опозиционера.

Руски съд осъди на девет дни затвор Кира Ярмиш, говорителката на опозиционера Алексей Навални. Това означава, че тя няма да може да участва в планирания за събота протест, на който ще се иска освобождаването на Навални, предаде Ройтерс.

Агенцията се позовава на съобщение на Ярмиш в Twitter. Тя е един от съюзниците на Навални, които бяха задържани от полицията в дните преди планирания протест, който Кремъл обяви за незаконен.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • между другото - 00:04, 24 ян.

    Какво основно работи борецът за правда и справедливост Навални? Колко трудов стаж има като обикновените руснаци? Вижда се, че денонощно е зает да бори корупцията в Русия и затова не му остава време да ходи на работа. Факир като него има достатъчно хилки за всичките си разходи, и успя да оживее след като бил "отровен" с БОВ. Ашкоолсун батка, машаллах,магьоснико наш Навални!

  • разсъждаващ - 12:04, 23 ян.

    Who the f.ck is Navalnij? Предлагам след като пукне пут.кин, неговата мумия да управлява магучая. На този безнадежно деградирал от пиянство и разврат народeц повече не му трябва.

  • мислещ - 23:44, 22 ян.

    Руски съд осъди на девет дни затвор Кира Ярмиш, говорителката на опозиционера Алексей Навални. И защо я осъди?Дали само за това, че е говорителката на опозиционера Алексей Навални? И тя, и карНавални, използват в дейността си, един стар комунистически девиз: "Другари, дайте да дадем! Елате да митингувате! Не за мен, разбира се, а за вас самите!" Аз, непеошникът карНавални, искам да стана президент, че вече не ми стига да живея като милионер на хранилка на НПО-то.Власт ми трябва! А колко му е да дойдете , да се поразходите по улиците на столицата, да подишате свеж въздух. Е, с това ще си и останете.Но Аз, другарят карНавални, ще стана президент.Опозиционерският калъф вече ми е тесен.Та, другари, ДАЙТЕ ДА ДАДЕМ! Цял свят сега мене гледа. Нали няма да позволите да се изложа! Ето, и моята говорителка, Кирка, вече я опандизиха, защото призоваваше в социалните мрежи учениците да се поразходят по столицата в моя полза, пък видите ли, не било разрешено от закона да се използват непълнолетни за моя кеф. Дайте бе, другари, па като стана президент ,от чешмите ви ще потече мед и масло. Аз на обещания не се скъпя!

Напиши коментар

Коментари