събота, 30 януари 2021, 11:56 ч.

Жалките бокови слуги

Бареков: Магарешки и Цветанов започнаха ловя на дебили

BNews.bg

Бареков: Магарешки и Цветанов започнаха ловя на дебили

Слугата мултимилионер с асансьора Цветанов вика, че Баце връщал СИК и ВИС, а забрави как ни палеше пурите, сервираше ни турско кафе и разкарваше като “drink and drive” подпийнали посетители от трапезите на Баце преди 20 години....

Веселин Марешки: „Воля“ за чиста и свята република… Срещу посланията, които ще отправим към българските избиратели, подписваме един чек, който те ще могат да предявят, ако не го изпълним. Аз ще подпиша договор с всеки български гражданин, който желае да подпише такъв, в който ще изредя моите послания, а именно: държавна верига от бензиностанции, безплатни лекарства за пенсионери над 65-годишна възраст, безплатни лекарства за ученици до 18-годишна възраст, 500 лева минимална пенсия и 1000 лева минимална работна заплата. Ако не изпълня тази програма, подписалият ще може да ми търси финансова неустойка„.

Магарешки, който приключва срамно жалкия си политически път на боков слуга!

За последно вдига мизата с безплатни лекарства, 5 бона на калпак за всеки гласувал за него глупак, 500 лева пенсия и лекарство срещу ковид в пакета!

Ловът на дебили започна по БНТ…

Николай Бареков

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • ПървоЧети - 11:54, 31 ян.

    ловЯ на дебили? Сериозно.....

Напиши коментар

Коментари