четвъртък, 11 февруари 2021, 14:00 ч.

БАРЕКОВ:

Слави знае, че неизбежното ще се случи и се опитва да замаже превантивно очите ви

BNews.bg

Слави знае, че неизбежното ще се случи и се опитва да замаже превантивно очите ви


Фактът е, че отдавна съм низвергнат от статуквото начело с ГЕРБ и за мен има тотална общестена цензура. Аз съм аут. Пенсионер от 40 годишен, защото дотогава в целия съзнателен живот съм се занимавал с медии и общестена дейност - за това съм обучен и това мога да правя. От 8 години нямам достъп до медии. Факт е, че не влязох в кочината на БГ политика и единствен не се продадох за пост и пари на ГЕРБ.
Факт е, че Слави не спира да ме плюе и реанимира фалшиво образа ми от кабеларката си, а преди това от ефира на БТВ.
Защо?
Първо, защото е безобидно и очевидно печелившо в очите на неговите сценаристи да сипеш хули върху Бареков, за да не обелваш нито дума за Борисов. Слави се опитва да се прави, че живее в паралелна вселена. Защото знае, че неизбежното ще се случи и се опитва да замаже превантивно очите ви. Взел е много пари, за да издържа екипа в кабеларката си и в псевдо партията си. Взел ги е от единственото място в България, от което днес дават пари в чували. Дал си е задника под наем. И скоро ще го одупят публично. Нещо, което не успяха да направят с мен. Слави знае този факт отлично.
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари