понеделник, 15 февруари 2021, 12:30 ч.

Проучване показва:

Японският бизнес предпочита отлагане или отмяна на Олимпиадата

BNews.bg

Японският бизнес предпочита отлагане или отмяна на Олимпиадата

По план тя трябва да се проведе между 23 юли и 8 август тази година.

56% от японския бизнес смята, че правителството трябва да отложи или дори да отмени летните олимпийски игри, показа проучване, проведено от Tokyo Shoko Research.

От всички 11 000 анкетирани компании, едва 7,7% от тях вярват, че летните олимпийски игри трябва да продължат в пълния си формат, докато около 37% от тях смятат, че игрите трябва да се проведат при ограничен брой зрители или дори без никаква публика.

Освен това 70% от японския бизнес твърди, че отмяната на събитието няма да повлияе значително на неговите приходи и печалби.

Летните олимпийски игри 2020 г. бяха отложени през миналата година и по план трябва да се проведат в Токио между 23 юли и 8 август тази година.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари