вторник, 30 март 2021, 16:00 ч.

След благородна мисия в Занзибар

Мария Силвестър, д-р Венета Павлова и Атанас Лазаров: Успяхме и усмихнахме толкова много деца от Африка

BNews.bg

Мария Силвестър, д-р Венета Павлова  и Атанас Лазаров: Успяхме и усмихнахме толкова много деца от Африка

Два месеца подготовка, два месеца усилени преговори и уговорки. Заминаването ни до Африка,Занзибар искахме да бъде по различно и запомнящо се от всички останали. Искахме да дарим усмивка на най-малките,най-сладките деца, деца израснали без родителска грижа и подкрепа. 

Първия в мисията подари усмивка на децата от Занзибар, подкрепи г-н Георги Пасев,един от собствениците на лидерите в туристическия бранш Абакс и Екватор. Огромните кашони и обеми, над 50 на брой не се оказаха пречка,за да телепортираме от България в Африка. 

Мисията ни не беше лека, изпипахме всеки един детайл, всяка една малка подробност. 
И не съжаляваме.  

Мощна подкрепа ни оказаха българския производител на натурален чай Ботаникъл. Ботаникъл е една от водещите компании в България за преработка на сушени билки и плодове и производство на чай, семейна фирма с повече от 25-годишна история.Лично на г- н Христо Байков за всички консултации,идеи и подкпрепа. 

Посетихме и се докоснахме до над 350 малчугани от сиропитилището Bububu в Занзибар, сподели в своя инстаграм популярния експерт комуникации Наско Лазаров от Занзибар. 


“Раздадохме много подаръци- над 500 четки и пасти подсигурени от Елгидиум, образователни игри и табла за орална хигиена, но най-важното бе, че Ева и Оги Павлови им дадоха знания-научиха ги как да мият своите зъби, какво трябва да спазват, за да бъде усмивката им здрава и щастлива.” каза д-р Венета Павлова, виновник за кампанията в Африка. 


Дарихме заедно с невероятните Мария Силвестър и Атанас Лазаров пакети от здравословен чай от Botanical tea , оризов чипс RiceUp!, дрехи от Pause u Flair и огромна морална подкрепа. Благодарим от сърце на туристическия ни гид от лидера Екватор Илия Христов, Галя Георгиева, мистър  Мото Мабанга  - хотел Верде Занзибар -  клуб за членове. Огромни благодарности и за г-н Георги Пасев, собственик на  туристическия оператор Абакс, на Деница Хубенова и Илко Петков - ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР И ОСНОВАТЕЛ НА „БОТАНИКЪЛ ЕУ“ ЕООД.

“Докосвайки се до децата на Африка,Занзибар ( израснали без родителски грижи ) и до майка Сузана, ръководител на сиропиталището Вububu, ние си тръгнахме по-добри, щастливи и удовлетворени, защото вече имаме нови приятели, които от тук нататък могат да  разчитат на нас.

Сигурни сме, че това е първата крачка в тази значима мисия да даряваме усмивки.” допълни пред медиите още  д-р Венета Павлова, двигател на кампанията.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Светка - 16:15, 05 апр.

    Здравей! Намерете истински сeксуален партньор >> adultme.fun

Напиши коментар

Коментари