четвъртък, 01 април 2021, 14:30 ч.

ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕД ПИК:

ДНИ ПРЕДИ ПАРЛАМЕНТАРНИЯ ВОТ: Бареков сваля маските на на Слави Трифонов, ДеБъ и "мутрите" на Мая Манолова

BNews.bg

ДНИ ПРЕДИ ПАРЛАМЕНТАРНИЯ ВОТ: Бареков сваля маските на на Слави Трифонов, ДеБъ и "мутрите" на Мая Манолова

"Румен Йончев, който е водач на листа при Манолова, е човек на ДПС. Той влиза в парламента и директно се отцепва и отива към ДПС", добави Бареков.

Бившият евродепутат Николай Бареков сваля маските на шоумена Слави Трифонов, Христоивановците от ДеБъ и "мутрите" на Мая Манолова. Кой закваси гнусния доклад за България на Държавния департамент на САЩ и защо през океана говорят в един глас с левите и либералите от Европейския парламент срещу България? Къде потъна Румен Радев след шпионския скандал?

Бившият евродепутат Николай Бареков сваля маските на шоумена Слави Трифонов. 

"Нямаше предизборна кампания. Малкото неща, които се появиха в масовите медии, бяха толкова отвратителни, че отвратиха и малкото зрители", коментира бившият евродепутат.

"Моята прогноза отдавна беше, че предстои убедителна победа на ГЕРБ", добави той. По думите му социологическите проучвания са логични и на финалната права отговарят на истината.

Бареков категорично заяви, че очаква рекордна за историята ниска избирателна активност. "При тази активност може да се окаже, че в неделя вместо очакваните 6 или 7 партии ще влязат само 4 партии. Към днешна дата могат да се кажат, че протестите не успяха да излъчват никаква алтернатива на ГЕРБ и на Бойко Борисов", продължи Бареков.

"Когато хората видят резултатите в неделя, те ще бъдат допълнително отвратени. В неделя ще наблюдаваме дебют и бенефис на всички малки партии под ДПС, включително и на Слави Трифонов. Това ще бъде първото и последното влизане на тези партии в парламента. ТОва ще бъде краят на политическата кариера на Слави Трифонов, Мая Манолова, Христо Иванов, Каракачанов, Марешки, дори и на Божков", убеден е бившият евродепутат.

"Васил Божков се чувства доста отвратен и доста отчаян от влизането си в политиката. Всеки опит на български олигарх да влезе в политиката завършва с крах", каза той и добави, че не става само с пари, като посочи като пример Цветан Василев и Николай Банев.

"Ние не сме на първо място само по търкане на билетчета, от които г-н Божков прибираше по 2 млрд. лв. годишно, което е важно да се знае, но и по хазарт. България е един Лас Вегас. В тази сфера има стотици хиляди симпатизанти. Да не говорим за иманярите и мутрите, но той като че ли отказа да се съсредоточи върху тази аудитория и се ориентира към купуването на цигански гласове", добави бившият евродепутат.

Според него е възможно Марешки и Божков да съберат 2-3% и да изпреварят дори и ВМРО.

"Васил Божков не е комуникирал с много хора, за да знаем дали е умен, или не е. На практика самото му решение да влезе в българската политика е глупаво. Умен човек не би взел такова решение. Но е прав за Слави Трифонов", уточни гостът в студиото на ПИК TV.

"Слави, влизайки в парламента, ще обслужи статуквото. Самите му депутати са такива. Слави обслужва ДПС, ГЕРБ и БСП. БСП обаче са слаби и са в разпад. Корнелия Нинова, каквото можа, провали. Едва ли друг можеше да се справи по-добре от Нинова и да съсипе партия на 120 години", каза още Бареков.

"Слави не го виждам в парламента. Той направи, каквото трябваше. Той вече е на печалба. Слави имаше фенове, беше натрупал рейтинг и това трябваше да се осребри. Рейтингът му е без идея, без концепция. Слави имаше едни 10-15%, които ДПС и ГЕРБ решиха, че сега е време да си осребри. Всичко може да се каже за Трифонов, но той е най-голямата телевизионна звезда в България, може би най-богатия, законно и незаконно, шоумен и певец", добави бившият евродепутат.

"90% от българите в чужбина работят в кенефи и полета, работа, която не искат да работят англичаните и германците. След работа неговата основна задача освен да набие жена си, е да си сипе 1 литър ракия и да си пусне Слави Трифонов", каза Бареков по повод голямата аудитория на шоумена в чужбина.

"Безсмислено е да се гласува за Слави Трифонов и Мая Манолова. Така те гласуват за статуквото", отсече той.

"Слави Трифонов е поставил хора на водещи позиции в своите листи, които са на синджир, но не при него", категоричен е бившият евродепутатът.

"Румен Йончев, който е водач на листа при Манолова, е човек на ДПС. Той влиза в парламента и директно се отцепва и отива към ДПС", добави Бареков.

"Протестът в началото беше платен от Васил Божков. Имаше си и лидер в началото, Румен Радев, който напоследък го няма. В момента Мая Манолова, Христо Иванов и Татяна Дончева обират трохите от този протест. Меглена Кунева е свързващата фигура между Манолова и Трифонов", разкри той.

"Румен Радев стартира с огромна подкрепа. Но това е един пропилян мандат. Може би е неподготвен за позицията, която оглави. Може би допусна много хора с комерсиални интереси. Радев ми прилича на страхлив политик. Излизаш, казваш "Мутри, вън" и след това се прибираш и те няма никакъв 2 години", коментира гостът в студиото на ПИК TV.

"Борисов е боксьор в супертежка категория. Той е като Кличко. Ако ще излезеш на ринга срещу него, трябва да си подготвен поне като Кубрат Пулев. Ако ще ядеш бой, поне да направиш шоу. Всички, които излизат срещу него, са в лека категория. Как да спечелиш този двубой", попита бившият евродепутат. По думите му премиерът не вижда силен политически опонент, с който да излезе и да се сбие.

„Ако му хрумне да се кандидатира и за президент, къде е Радев той се изпари съвсем“, заяви Бареков.

„Радев прави килоти на Нинова. След изборите тя ще бъде нападната от своите“, заяви той.

„Нинова след тези избори, ако се потвърдят резултатите, те ще я изядат жива. Тя е на къса каишка на Борисов. В един момент ДПС ще трябва доброзорно да подкрепят ГЕРБ. Слави тяхното момче също е там“, коментира Бареков.

„Няма да се знае БСП втора ли ще е трета ли ще е. ДПС няма да се хване на играта на БСП“, категоричен е той.

„Какво ще промени Христо Иванов с 10-15 депутата? Какво ще направи Манолова с Бабикян, моята Капон и т.н. Какво ще постигнат. Тези хора трудно няма да бити с камъни. Ще накажат опозицията заради мизерния им опит“, обяви Бареков.

Той попита къде се вижда тези хора да направят кампания в полицията. Бареков изтъкна, че ще има негови познати, които ще влязат от партията на Манолова.

„Всички съмнителни личности от съдебната система. Всички тези адвокати и съдии на олигарсите всъщност държат Христо Иванов на ядрото. Говоря за 1-2% от адвокати, които са адвокатската мафия. Христо Иванов представлява тези интереси“, обяви той.

Според него те ще защитават интересите на олигарсите.

„Когато сега Борисов го покани за подлога, неговите господари ще го пратят“, обяви Бареков.

„Те ще влязат, за да изпълняват интересите на мафията“, категоричен е той.

За доклада на Департамента на САЩ, той заяви: Аз съм го чувал този доклад още преди мандата на Тръмп, чувал съм го лично от Байдън. Този доклад едва ли са съобразили, че изборите са в неделя. Той ще вдигне съвсем малко ядрото на Христо Иванов и още повече ще стегнат ядрото на Каракачанов и хората против джендърите. Този доклад не е много актуален, защото е писан в средата на 2020 год. Той отразява една малко по-стара действителрност“.

Той коментира и засягането на медиите на Пеевски. Той всъщност каза, че има голям срив в цялата българска журналистика.

„Догодина ще се случи, че Прокопиев дърпа конците на всички телевизии. Г-н Пеевски и Домусчиев вече нямат медии.“, обяви Бареков.

„В този доклад няма нито една лоша дума нито за Бойко Борисов, нито за Делян Пеевски“, заяви той.

Той припомни, че всички олигарси го съдят, най-вече Прокопиев.

Според него въпросът за корупцията всъщност касае съда.

„Натрапвайки гей-браковете американците и европейците губят естествената си подкрепа в България“, обяви той.

„Накрая като сметнеш резултатите на русофилските партии Атака, Възраждане и тази на Малинов, ще имат повече от единствената американска – на Христо Иванов“, обяви той.

„В този доклад прозира овладяване на медиите“, заяви той.

Според него Краси Гергов до 24 месеца ще има нови съдружници.

„Още в неделя аз очаквам да има оставки след изборите на 4 април. Христо Иванов да се откаже да влиза в парламента, ако има само 10-15 гласа.“, обяви Бареков.

Той сподели подобно мнение и за Мая Манолова.

„За г-н Радев ще кажа да вземе поне да се появи“, отсече той.

Той изтъкна, че неграмотният Иво Мирчев се е изтипосал по телевизията да коментира доклада на департамента.

„Арман Бабикян трябва да каже ще продължи ли да взима бели пликчета, ако стане депутат“, обяви Бареков, но не уточни точно какво има в предвид.

„Нека да видим как ще тръгнат изборите – може да стане чудо и Мая Манолова да спечели изборите“, изкодоши се Бареков, който в неделя ще коментира в студиото на ПИК TV изборите.

Той каза, че е крайно време Борисов да се прибере в къщи.

Бареков призова симпатизантите на ГЕРБ да гласуват. По думите му останалите партии отново ще се приобщят към ГЕРБ, което обаче било по-лошият вариант.

Той призова и симпатизантите и на БСП и ДПС също да отидат до урните.

„Някои приравняват политическа ми дейност с тази на Бабикян, Слави Трифонов и Мая Манолова, но аз нямам нищо общо с тях, нещата са коренно различни. Затова казах да вземат да се откажат да влизат в парламента“, каза още Бареков.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари