четвъртък, 08 април 2021, 10:30 ч.

В Рилския манастир

БОРИСОВ: Иронизират ме за джипката, но в нея съм возил много лидери

BNews.bg

БОРИСОВ: Иронизират ме за джипката, но в нея съм возил много лидери

Премиерът Бойко Борисов заедно с финансовия министър Кирил Ананиев посетиха Рилския манастир. 

Премиерът се извини, че пътят до манастира бе затворен 3 месеца заради свлачища. Министерски съвет отпуска 240 000 лева за укрепване на манастира по молба на игумена на Рилския манастир Адрианополски епископ Евлогий

Това ни е силата - когато има проблем, го решаваме, коментира решението си Борисов. 

Преди премиерът и Адрианополският епископ Евлогий да седнат на миндерите Борисов се пошегува: "Като в Турция вчера – на диванчето". Вчера турският президент Ердоган унижи председателката на Еврокомисията Урсула фон дер Лайен като не й предостави стол редом с него и шефа на ЕС, а я настани на диванчето на преводачите.

"Важно е да се знае, че преди тези срещи се провеждаха в България. Иронизират ме, че сам си карам джипката, пък Туск, Ердоган и Мишел Барние аз ги возих из България да видят как е и какво става.

Имаше една игра "Намерете разликата", но разликите са съществени", коментира премиерът.

Благодарен съм на Господ, защото от 31 многомандатни избирателни
района спечелихме в 24, някои имат претенции за 1-2, каза премиерът. 

Той отбеляза, че ДПС са спечели в 3, а партията на Слави Трифонов в един. "Следващата партия след нас има три района взети. Ние имаме 24. Считаме ли, че сме победени, слизаме и не трябва да сме доволни от това, което сме направили. Както ние проявяваме скромност и толерантност и те да проявяват", каза още Бойко Борисов. С един район или с два, да имаш претенции", коментира още той. 

Очаквайте подробности. 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • 1 - 12:23, 09 апр.

    др.борисов, диванчето в Турция,са го искали твоите приятели,като лайнен,прочети,или запитай сътрудниците си,отговора на външния министър на твоя приятел ердоган,по протокола за срещата с ердоган ЕС,са предложили дна дивана да седне лайнен,понеже предния ден вече са се срещали,а цялата работа е заради егото на онзи,който седеше на креслото до ердоган,имало е някаква конкуренция между двамата.

  • Eли - 19:43, 08 апр.

    Знаем. Докато видяхме Пепи Москов в джипа на Падишаха, Пепи беше един уважавен десен политик. След като го видяхме в джипа, репутацията му отиде "на кино". Това да е за урок за всеки, който се усуква около Падишаха. Ей го и Дудука безуспешно се опитва вече осма година да измие името си от калта, с която го покри с дългогодишния си слугинаж към Падишаха. Трудно се гради репутация, но лесно се срива.

  • Xa-xa - 15:56, 08 апр.

    E, u...?

Напиши коментар

Коментари