неделя, 09 май 2021, 15:42 ч.

Искане за изслушване в парламента

БАРЕКОВ: Утре ще разкрия как Манолова потули всичките ми сигнали заради тежките и зависимости от задкулисието и от олигарси

BNews.bg

БАРЕКОВ: Утре ще разкрия как Манолова потули всичките ми сигнали заради тежките и зависимости от задкулисието и от олигарси

Чаках месец Мая Манолова да разгледа моите три сигнала за корупция, които бяха внесени първи буквално на минутата, но така и не се случи.

Случи се един празен шум, а утре е последният шанс Манолова да ме опровергае, че не се страхува и не и пречи очевидният и конфликт на интереси. Първо тя се опита да намали обхвата на Комисията по ревизията от 10 на само 4 години, за да отпадне от нея проверка и на мъжа и Ангел Найденов, който беше министър на отбраната от 2013-2014 година.

После Манолова прикри сигналите за други злоупотреби в това министерство, за да не станат публично известни факти за корупция при Каракачанов и неговите предшественици в лицето на ДСБ - тогавашните патерици на ГЕРБ. Манолова прикри и разследване на Капитал за злоупотреби в Министерството на правосъдието, които започват още от времето на министъра на Борисов Христо Иванов.

Днес Христо Иванов е “ново лице” в парламента. Вместо това Манолова взе на мушка земеделските олигарси, които вероятно са и помогнали във финансирането на скъпата и кампания. Утре Манолова ще трябва да отговори дали ще бъде изненадана, че дясната и ръка сред депутатите на “мутрите” Румен Йончев е горещата и връзка с аграрните олигарси, които онзи ден така напористо разпитваше с кохортата си като истински Вишински. Същият Йончев е проводник на ДПС и смени няколко коалиции в три парламента, а всеки път завършваше като слуга на ГЕРБ. Утре поисках изслушване в парламента и ще разберем дали Манолова е искрена в патоса си или е таен проводник на задкулисието. Защото с гласовете на ГЕРБ Манолова стана омбудсман, след като направи лична договорка с Борисов (2 години след Костинброд) Защото Манолова връща моите сигнали на Гешев в прокуратурата, а те отлежават там без разследване вече три години. Манолова за мен играе в комбина с Гешев и подлогите на ДПС в управлението като Каракачанов и правителството на Орешарски. Толкова е просто. 

Eто какви ще въпросите на Бареков към Манолова:

1. Как разследвате 10 години назад корупцията на властта, след като мъжът ви Ангел Найденов е бил министър цели две години по това време?

2. Как разследвате земеделските олигарси, след като дясната ви ръка и ваш депутат Румен Йончев е техен проводник във властта? Как разследвате ГЕРБ десет години назад, след като през това време те ви направиха “техен” омбудсман?

Николай Бареков, Фейсбук 

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Кирил - 17:38, 10 май

    И Мая Манолова, и Христо Иванов, обслужват определени олигархични зависимости, в случая с тях двамата - интересите на Васил Божков и Иво Прокопиев!

Напиши коментар

Коментари