вторник, 11 май 2021, 12:30 ч.

БАРЕКОВ:

Ако ме бяхте подкрепили на 11 май 2013 година, щях да приключа с ГЕРБ още тогава и наистина да ги “изчегъртаме” отвсякъде

BNews.bg

Ако ме бяхте подкрепили на 11 май 2013 година, щях да приключа с ГЕРБ още тогава и наистина да ги “изчегъртаме” отвсякъде

Днес във Фейсбук попаднахме на коментра на бившя евродепутат и настоящ журналист-Николай Бареков, по повод годишнина от скандалните му разкрития с Костинбродската афера. 

Вижте какво написа той в личният си профил в социалната мрежа! 

*Bnews публикува без редакторска намеса

Добро утро, уважаеми зрители, още спите ли? Точно 7 години след моето разкритие за измамата на ГЕРБ с фалшивите бюлетини от Костинброд. Ако ме бяхте подкрепили на 11 май 2013 година, щях да приключа с ГЕРБ още тогава и наистина да ги “изчегъртаме” отвсякъде. Вместо това бях смачкан аз. Вас ви излъгаха ГЕРБ, ДПС и техните патерици и ви загубиха времето, докато ви крадяха. Техните подлоги днес са “нови лица” начело с Манолова и Сие и се стягат да ви загубят още седем години в глупости. Стегнете се. Събудете се от изкуствената кома!

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • баб`Цеца - 14:06, 11 май

    Дуде, ако сериозно бе искал да станеш политически фактор в България, не трябваше да бягаш в Брюксел, бе, бабе. Сега и да ревеш, е късно. Нали щеше да ставаш даскал?

Напиши коментар

Коментари