понеделник, 17 май 2021, 10:00 ч.

Ще стоят на топло

Тежки присъди за българите, хванати с кокаин в ЮАР

BNews.bg

Тежки присъди за българите, хванати с кокаин в ЮАР

Това е вторият най-голям удар в историята на страната.

Тежки присъди получиха българите, арестувани за наркотрафик в ЮАР. Двама от тях бяха осъдени на 25 години затвор. Третият получи 10 години. Те бяха част от група, заловена да пренася кокаин, на обща стойност близо 40 милиона долара. 

Това е вторият най-голям удар в историята на ЮАР. Трафикантите са следени месеци, докато се стигне до задържане им в началото на март. На тримата българи са били конфискувани активи на обща стойност 3 милиона долара, както и корабът, на който беше намерена дрогата в западното пристанище Салдания.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • sms - 13:31, 17 май

    Много съжалявамe, че България не попадна в престижния списък на неприятелските за Русия държави. Защото периодите, през които сме влошавали или прекъсвали отношенията си с "матушката", винаги сме отбелязвали икономически и духовен просперитет. И как няма да има просперитет, след като България (макар и за кратко) успява да изтръгне огромния руски кърлеж, който “братушкински” смуче българска кръв и обезсилва нацията ни, държи я умишлено на ръба на физическото и духовно оцеляване, за да я владее и граби! Кой е виновен за фалитите на България?! Само Лукойл отмъква годишно около 5 милиарда лева от българския бюджет. Aми Козлодуй с рециклираните касети рисково ядрено гориво, ами руските потоци, изкопани за наша сметка с най-скъпия, заради монопола, руски газ, ами огромният “данък” чиновническа корупция, за да се налага и поддържа руският интерес у нас, ами унищожената ни от добива на уран за СССР българска земя и води, ами кражбите на български интелектуални открития?… Ако не беше членството ни в ЕС и НАТО, вече да ни няма! Затова Чалгаря, руските патрЭоти, русофили разни и други национални предатели-копейкаджии “патрЭотично” зоват да се организира референдум за излизане от НАТО и ЕС! И никакво евро не искат, защото то ще ни направи неотделима част от цивилизования свят! Искали си “гордия” български лев! Какво да ги правиш? Руски патрЭоти!

Напиши коментар

Коментари