сряда, 30 юни 2021, 13:00 ч.

Статистика

Летище София с най-високата степен на акредитация за работа през пандемията

BNews.bg

Летище София с най-високата степен на акредитация за работа през пандемията

Тя оценява най-добрите световни практики за здраве и безопасност.

Най-голямото международно летище у нас получи здравна акредитация от Международния съвет на летищата.

Това е признание за усилията на мениджърския екип на "СОФ Кънект" за въведените противоепидемични мерки в условията на COVID-19 и осигуряване на безопасна среда, съобщиха от компанията.

"За мен е изключително удоволствие, че получихме тази висока оценка за работата ни. Важно за нас е нашите пътници и служители да се чувстват сигурни и спокойни, особено сега когато хората планират летните си пътувания. Благодаря на целия екип за постоянството, отговорността и всеотдайността", е посочил Хесус Кабайеро, изпълнителен директор на "СОФ Кънект", цитиран в съобщението на компанията.

Получената здравна акредитация оценява най-добрите световни практики за здраве и безопасност, прилагани на международното летище София.

Те включват всички аспекти на пътническото обслужване и летищните дейности - почистване и дезинфекция, здравен контрол, осигуряване на физическа дистанция и пространство за защита на персонала и пътниците, комуникация и информираност.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари