сряда, 30 юни 2021, 17:00 ч.

Свързана с обществена поръчка

КПКОНПИ изиска документи от общините в Петрич и Сандански

BNews.bg

КПКОНПИ изиска документи от общините в Петрич и Сандански

Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобито имущество (КПКОНПИ) изиска документи от общинските администрации в Петрич и Сандански.

В Сандански са изискани документи, свързани с обществена поръчка за ремонт на сметосъбираща техника, каза за БТА кметът на общината Атанас Стоянов. Той обаче посочи, че не може да даде подробности за обществената поръчка, защото тя е отпреди две години, когато градоначалникът е бил друг.

В Петрич служители на комисията също са изискали документи, посочи за БТА общинският кмет Димитър Бръчков. Изслушана е и Общинската избирателна комисия, но няма подробности за причината. Димитър Бръчков допълни, че изисканата от КПКОНПИ информация е предоставена.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари