неделя, 11 юли 2021, 9:30 ч.

Карадайъ:

Гласувах за възстановяване на държавността

BNews.bg

Гласувах за възстановяване на държавността

Той коментира и изборния процес

"В България за последните 12 години виждаме, че има криза на държавността, демокрацията и отстъпление от правата и свободите. Ние от 7 години повтаряме, че трябва да се възстанови нормалността в политиката, да се възстановят държавността и демокрацията. Именно за рестарта на държавността гласувах, защото виждаме, че демокрацията е едно такова явление, което веднъж отвоювано, не е завинаги. Искам да заявя, че възстановяването на демокрацията не може да се случва с недемократични средства и инструменти". Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, който гласува в Кърджали.

Той коментира и изборния процес:

"Ако съм член на СИК, не бих подписал протокола, без да са преброени контролните разписки. Изборите трябва да са прозрачни. Аз като програмист знам, че може да се направи програма, която да е идеална. Ако някой цели да няма доверие в изборния процес и тръгва още сега да създава предпоставки за недоверие, това не е наша работа", добави лидерът на ДПС.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари