неделя, 11 юли 2021, 21:50 ч.

Мустафа Карадайъ:

ДПС ще подкрепи с условие държавните органи да не са бухалка

BNews.bg

ДПС ще подкрепи с условие държавните органи да не са бухалка

Отчита се ниска избирателна активност. Месец юли не е типичен период за провеждане на избори. Според данните досега вижда се, че ДПС запазва относителния си дял. На предишните избори ДПС имаше 10, 5 процента. сега дават 11%.

Ниската избирателна активност тепърва ще се анализира. В този ред на мисли тя, заедно с работата на служебния кабинет в изборния процес, отделно ще анализираме. За нас ДПС може би през последните 12 години бяхме най-активни да зовем за диалог. Дадохме промяна на модела ГЕРБ. Моделът стани да седна не е промяна на модела ГЕРБ. Промяната е възстановяване на нормалността на демокрацията и политиката.

Може би някои хора се опитаха да използват темата за Пеевски като инструмент в изборите.  Но тази тема нито ни попречи, нито ни помогна. Кого и как ще го подкрепим, може да кажем тази вечер, че ДПС когото и да подкрепи, ще подкрепи с условие. И ДПС няма да подкрепя без условия. А те са - възстановяване на демокрацията, държавните органи да функционират съгласно законите.  А не да са бухалка срещу бизнеса и българските граждани.

Държавният апарата да не е в услуга на тези, които днес са на власт и да са бухалка срещу партийни опоненти. Според нас възстановяване на демокрацията не може да се случи с недемократични средства.  Друго условие-ясна програма за ускорено икономическо развитие на страната.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари