вторник, 20 юли 2021, 12:00 ч.

Тошко пак плаши журналисти:

Знам как да резна главата на вашите пиленца - информатори

BNews.bg

Знам как да резна главата на вашите пиленца - информатори

Журналистът Димитър Стоянов бе притиснат до стената от Тошко Йорданов в партийната телевизия на ИТН. Случката се разиграва вчера в предаване водено от депутата, който държи сметка на Стоянов за негов пост във фейслук.

„Чух от едно пиленце, че ако Борисов подкрепи сега кабинет на Слави, то Слави ще подкрепи Борисов на президентските избори“, е написал в личния си фейсбук Стоянов. По всичко личи, че Йорданов не е очарован и с назидателен тон порицава журналистът, който казва, че това е хипотеза, която му е подадена от негов информатор, който никога не го е подвеждал.

В този момент Йорданов в типичния си „крумовски“ стил започва: „Значи, иди си попитай пиленцето, кога? Къде? Кой? Ако пиленцето не ти отговори на тези въпроси, то това пиленце е за скубане и пилешка супа се прави, знам как. Аз съм расъл във времена, в които баба ми когато ходех на село, взимаше една кокошка от двора, резваше ѝ главата с една тесличка. Знам целия процес и мога да направя, нямам страх от това. В смисъл, едно пиленце да стане на пилешка супа, неам грижи, знам как се прави“, заявява разпалено Йорданов.

Припомняме, че това не е първото подобно поведение на депутатът от ИТН  в партийната телевизия. Само преди няколко месеца той се обърна към журналистът от Нова телевизя Благой Цицелков, че заслужава за един „лапсус“ да му бъдат отрязани крайниците. Преди дни на пресконференция, другия сценарист на Трифонов си позволи публично да обиди журналиската Ива Николова.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Премена Бозаджиян (фризьорка) - 22:59, 20 юли

    Призовавам бат`Тошко (Йорданов) през някой от следващите 10 дни да мине през салона да го подстрижа. Докато ходи с вихрена фризура á ла инспектор Колyмбо, от него голем политик нема да стане, колкото и натъртено и oзъбено да говори.

Напиши коментар

Коментари