събота, 18 септември 2021, 13:26 ч.

АФЕРА:

СЪПРУГАТА НА ВАЛЕНТИН ТЕРЗИЕВ: САМО АЗ ЛИ ВИЖДАМ ОСВЕН ЗАГУБА НА ГЕНЕРАЛСКА ОРИЕНТАЦИЯ И ВСЯКАКВА МИНИСТЕРСКА ТАКАВА?

BNews.bg

СЪПРУГАТА НА ВАЛЕНТИН ТЕРЗИЕВ: САМО АЗ ЛИ ВИЖДАМ ОСВЕН ЗАГУБА НА ГЕНЕРАЛСКА ОРИЕНТАЦИЯ И ВСЯКАКВА МИНИСТЕРСКА ТАКАВА?

А само аз ли виждам освен загуба на генералска ориентация и всякаква министерска такава?

С цялото уважение към министър Панайотов и целият му „дипломатически“ стаж, който за съжаление не излъчва много опит за поста, който заема, но този инцидент не подлежи ли също на разследване от Прокуратурата и не е в компетенцията на МО, за да дава крайни резултати…..?

Кого пазим от поемане на отговорности и не се ли борихме за промяна????

Това министерство и подчинените му структури трябва да излъчват предимно чест и достойнство, а всъщност вече 5 месеца (обхващам и двата случая) слушаме всевъзможни лъжи. Надявам се Прокуратурата да работи и то във всички посоки, макар че не останах с такова впечатление след разговорите с разследващи прокурори…

Затова пък нищо няма да „спестя“ на обществото, защото всички тези държавни служители (министри, прокурори и генерали) са в негово обслужване. И както едни могат да дадат живота си за обществото, другите да си поемат отговорностите, съгласно длъжността, която заемат – конкретно визирам Министър (бивши включително) и началник на отбраната, както и командването на ВВС.

А Прокуратурата да не спи!

Димитрина Попова

съпруга на загиналия пилот Валентин Терзиев

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Веселинъ Димитровъ 7112136860 - 22:36, 18 септ.

    Другарят Терзиевъ бе убитъ и неговите врагове властвуватъ робовладелчески надъ Българският Народът. Азъ, въ качеството си на наследникът на Канскиятъ Вокилъ,които отказаха да приематъ греко-еврейската християнска лъжа,отказвамъ да пребъда в покой дордето не бъдатъ екзекутирани зловещо убийците на моятъ Братъ Терзиевъ. Призовавам за категорична подкрепа на семейството на убитиятъ отъ враговете на Безсмъртна България пилотъ и унищожение физическо на всеки турчинъ,руснакъ,американецъ, ...евреинъ, който нагло и цинично пребивава на Света Българска територия. Поклонъ предъ паметта на другарятъ Терзиевъ.МЪСТЪ !!! Смъртта за политическата еврео-турско-гръцка пасмина,било то въ управление или въ опозиция!

Напиши коментар

Коментари