понеделник, 27 септември 2021, 19:00 ч.

БАРЕКОВ:

“Българан търси Галант”!Следващият път ще гласувате по Еконт или с айфона за по-сигурно в полза на демокрацията и "демократите"

BNews.bg

“Българан търси Галант”!Следващият път ще гласувате по Еконт или с айфона за по-сигурно в полза на демокрацията и "демократите"

Локдаунът с ковида бустнаха могъщо онлайн търговията и куриерските фирми. Амазон вдигна печалбите по трийсет пъти. Тръмп загуби изборите по пощата. Сега либералната мафия настъпва по всички фронтове. Не случайно и българските мошеници от стартъпа за политически разстеж и услуги “Кирил и Асен” ще се ползват с инфраструктурата на монополист в куриерските услуги, за да стигнат до вас.
 

Техният нов коз в портфолиото “Еконт” има 5000 служители в униформи, хиляди автомобили, 1000 офиса и 400 франчайза от семейни фирмички из цяла България плюс личните данни на всички българи във файлове, потребили услугите им. Отпреди седмици събират и допълнителни данни, включително и презимената ни. А случайно тръгна и Националното преброяване.

 

Ето как се прави политически стартъп с потенциал за бърз разтеж за доограбването на нацията. Явно отвъд Океана получиха добър ефект върху смяната на политическата система и прилагат изпитаните стратегии върху новото опитно морско свинче - българите и България. Преброяване, лежане вкъщи, храна, дрехи и демокрация по пощата и с куриерските услуги. Даже талончетата за търкане от Черепа ви отнеха поради липса на досег до личните ви данни.
 

От вас се иска само да сте донор на гласове, потребление, услуги. Като патките, угоявани за черен дроб, които ужким забраниха за отглеждане по хуманни причини.

Яжте, пийте и гласувайте за Кирчо и Пенди по "Еконт", само лежте и пърдете на дивана. Гей браковете и Македония ще ги смелите с малко пуканки, докато лежите пред компютъра с фб и телевизора с “Българан търси Галант”. Следващият път ще гласувате по Еконт или с айфона за по-сигурно в полза на демокрацията и "демократите". "Демокрацията".

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари