вторник, 12 октомври 2021, 12:29 ч.

БАРЕКОВ:

За лъжеца Кирил Петков вече всичко е ясно!!

BNews.bg

За лъжеца Кирил Петков вече всичко е ясно!!


Министърът на правосъдието Янаки Стоилов е честен човек и пише до КС, че Кирил Петков е канадец и с двойно гражданство към 14 септември 2021. Тоест 4 месеца след назначаването му за министър и Декларацията на Петков с лъжата, че е само българин!

Кирил Петков ли не е лъгал през цялото време умишлено? Румен Радев ли не е знаел какъв измамник назначава за служебен министър? "Новината" с кризисния пиар с Хазарта няма да замъгли истината!!! Умишлено ли Радев е нарушил Конституцията???! За лъжеца Кирил Петков вече всичко е ясно.
Още подробности и новини след малко...

И сега НОВИНАТА, най-важното! В заявлението си за отказ от канадско гражданство още на 10 април става ВИДНО, че Кирил Петков знае и заявява, че процедурата ще продължи до издаването на официален документ и дотогава той ОСТАВА канадец с всички задължения и последствия от това. Кирил Петков е ЛЪГАЛ НАГЛО и умишлено 4 месеца всички, че чистосърдечно е решил(разбрал), че с писмото му за отказ с неговото двойно гражданство е приключено.

Тъкмо обратното той собственоръчно заявява пред канадските власти, че знае, че остава канадец до приключване “на обработката на заявлението”. И ще престане да е канадец, “АКО ТОЙ БЪДЕ ОДОБРЕН” !!!! И ОЩЕ - Към 10 април още Петков е имал вече оферта и се е готвел за министър. Доста дебела схема се е чертала в задкулисието, докато ние сме лапали мухите, а някои са цвилили във възторг от къносания му перчем месец по-късно....

 

Николай Бареков, Фейсбук 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари