сряда, 13 октомври 2021, 11:30 ч.

Сагата продължава

Чакат се резултатите от огледа на кораба "Вера Су"

BNews.bg

Чакат се резултатите от огледа на кораба "Вера Су"

Вчера сутринта двама моряци стигнаха до кораба и в рамките на няколко часа направиха снимки и видеоклипове.

Пореден ден от сагата с кораба "Вера Су", който заседна в района на Камен бряг преди близо месец. Стана ясно, че застрахователите са поели ангажимент да възстановят вече направените, както и бъдещите реални разходи на българската страна.

Машинното отделение е наводнено, а товарът е увреден. Има съмнение, че люковете са отворени умишлено.

Вчера сутринта двама моряци с моторна лодка стигнаха до кораба и в рамките на няколко часа направиха снимки и видеоклипове. Документацията все още е на кораба, тъй като нито прокурори, нито следователи са успели да се качат на борда. 

Към момента времето все още е лошо, вълнението на морето е силно, а вятърът е бурен. Влошената метеорологична обстановка не позволява да се предприемат действия. Днес не се очакват водолазни огледи.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари