понеделник, 18 октомври 2021, 17:40 ч.

От високо лесно се пада

Проектът ПП на Василев и Петков започна да се разпада още преди изборите

BNews.bg

Проектът ПП на Василев и Петков започна да се разпада още преди изборите

Мотивът, който той ще представи пред РИК, са лични причини, свързани със заетостта му.

Математикът Динко Раднев, който е девети в листата на коалиция „Продължаваме промяната” в Бургас, сформирана от бившите министри Кирил Петков и Асен Василев, днес ще се откаже от намерението си да стане народен представител.

Изтъкнатият педагог от ППМГ „Акад. Никола Обрешков” сподели, че се налага да предприеме тази стъпка.

Мотивът, който той ще представи пред РИК, са лични причини, свързани със заетостта му при подготовката на математици за две международни състезания, както и пренатовареността му при воденето на различни курсове по математика.

Раднев приел да попълни декларация за участие в листата на 2-ри МИР-Бургас по покана на членове на мандатоносителя ПП „Средна европейска класа” около седмица преди крайния срок за регистрация – 13 октомври.

Когато разговаряли с него, той останал с впечатление, че от Бургас към Парламента чрез тази формация – на Кирил Петков и Асен Василев, ще се устремят все личности, които се родеят с представите му за носители на промяна, но това не се оказало точно така.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари