вторник, 19 октомври 2021, 10:00 ч.

Скандално

СХЕМИТЕ НА КИРИЛ ПЕТКОВ ЛЪСНАХА! Вижте как чрез поставени лица точат пари от държавата!

BNews.bg

СХЕМИТЕ НА КИРИЛ ПЕТКОВ ЛЪСНАХА! Вижте как  чрез поставени лица точат пари от държавата!


Преди два месеца ви информирах, че назначеното от представящия се тогава за министър на икономиката Kiril Petkov ново ръководство на Българската банка за развитие, в лицето на Цанко Арабаджиев, е наело адвокат Лена Бориславова като външен юрисконсулт на банката срещу 8000 евро на месец.
Повод за притеснение тогава будеше фактът, че Лена Бориславова и Кирил Петков са съучредители и бивши членове на Националния съвет на Да, България. Така и не получихме точно обяснение защо ББР и в частност Цанко Арабаджиев са посочили точно Бориславова като лицето от конкретната кантора, която да отговаря за работата с банката.
Два месеца по-късно обяснението вече е налице. Лена Бориславова е кандидат за народен представител от Продължаваме Промяната в 24 МИР, поставена плътно под Кирил Петков, който е водач в този район. Много е досадно, когато носителите на промяната не правят елементарни усилия да прикрият подобни схеми. Показва неуважение към избирателите.
Сами можете да си направите извод и за каква промяна в работата на ББР можем да говорим, след като по толкова дребен и глупав начин се правят схеми за по няколко хиляди евро. Дано поне в края на годината видим как Банката е започнала да подкрепя малкия и среден бизнес, макар че се съмнявам.
 

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Българин - 21:11, 19 окт.

    Голям боклук е тоя канадски бежанец! Безродник!

Напиши коментар

Коментари