понеделник, 25 октомври 2021, 13:00 ч.

На търг

НАП продава бившата Цигарена фабрика в Хасково

BNews.bg

НАП продава бившата Цигарена фабрика в Хасково

Сградата не функционира от години.

Националната агенция за приходите /НАП/ започва процедура по продажба на бившата Цигарена фабрика в Хасково. Обект на търга е административната сграда, в която преди години са се помещавали ръководството и административният персонал, съобщиха от офиса на НАП в областния център.

Сградата не функционира от години. Общото й техническо състояние е задоволително. Функционално бившата администрация включва три корпуса с топли връзки помежду си, като основният от тях е на шест етажа, поясниха от данъчната администрация. На първите пет са позиционирани кабинети, а на последния етаж има конферентна зала.

Цената, на която е оценен имотът, е 1 665 000 лв. Сградата може да бъде разгледана от днес, 25 октомври, до 3 ноември включително при стриктно спазване на противоепидемичните мерки. За целта заинтересованите лица първо следва да уговорят среща с публичния изпълнител, поясниха от НАП.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Петър Динековски - 17:53, 18 юли

    ... какво стана с бг. цигарена индустрия ? Май вече я няма въобще ?! Кой и защо я унищожи ?! Цигарената промишленост внасяше сериозни приходи в бюджета , както и текстилната .Другаря Костов направо подари на " Миролио - Лана " цялата бг. текстилна промишленост ( работеща на печалба за износ и за бг.) на италианската фирма . Къде отиват парите сега от текстилната индустрия ( криминална приватизация )... в Рим , вместо в София . Резултатите от приватизацията - съкрушително - фатални за бюджета . Работещите на печалба предприятия с дългогодишни договори напред във времето за износ бяха или нарязани за скрап , или подарени на чужденци ( срещу дребни рушвети ), защото били държавни . В момента бюджета се пълни само с кредити от банки ... банкерите ликуват , бг.политиците сияят облажени от приватизацията , а народът чака Господ да слезе и да му помага

Напиши коментар

Коментари