четвъртък, 18 ноември 2021, 11:00 ч.

Изненада

Бойко се отказва да е депутат?

BNews.bg

Бойко се отказва да е депутат?

Експремиерът Бойко Борисов поднесе изненада с неочакван ход - отказва се да бъде депутат в новия 47-и парламент. Лидерът на ГЕРБ беше заявил, че този път смята да бъде народен представител. 

Борисов отново е подал заявление в Централната избирателна комисия (ЦИК) да бъде заличен като кандидат за народен представител, пише "Флагман".

Това е процедура, която той използва вече след няколко парламентарни вота. Тя предизвиква спорове в ЦИК, защото според някои от членовете не е редно да се прави след изборите, а преди тях.

Нормалната процедура е Борисов да подаде оставка, след като положи клетва като народен представител.

Борисов изненада всички, след като в изборната вечер на 14 ноември обясни, че този път е решил да не се отказва от депутатското място, но все пак уточни, че това е моментно мнение, което може да се промени на следващия ден. Опонентите му пък веднага отсякоха, че целта на бившия премиер е да се сдобие с имунитет. 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Elodie Kowalski - 01:45, 19 ноем.

    Когато на прага ви се появят неочаквани разходи, оставете CREDITMUEL да ви помогне да намерите покритие. Заемът от тази страхотна организация може да бъде решението, от което се нуждаете , за да не бъдете претоварени, когато разходите за ежедневния живот започнат да се трупат. Днес ви е предложено перфектно решение, кандидатствайте за заем днес от 3000 до 5000000 евро с годишна лихва от 5%. Възползвайте се от възможността веднага и се свържете с нашата поща за бърз отговор чрез creditmutelhome@gmail.com. Ние сме винаги отворени.

  • Беновска пипа - 21:13, 18 ноем.

    Аз не съм изненадана. Буци винаги най е мразил да работи. Добре, че поне Пеевски държи фронта.

Напиши коментар

Коментари