четвъртък, 18 ноември 2021, 12:30 ч.

Денят на сблъсъка

Радев vs Герджиков - тази вечер по БНТ

BNews.bg

Радев vs  Герджиков - тази вечер по БНТ

Днес, 18 ноември, от 20 часа по БНТ ще върви първият и единствен дебат между Румен Радев и проф. Анастас Герджиков. "24 часа" ще го предава на живо. После ще обобщим за вас целия дебат по отделните теми.

Вечерта на гражданите, а не на кандидатите за президент - така го описва Емил Кошлуков, генералният директор на обществената телевизия, защото хората за първи път ще ги видят в сблъсък, на който двамата кандидати ще представят не само политиките си, но и своите ценности и послания.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Elodie Kowalski - 01:43, 19 ноем.

    Когато на прага ви се появят неочаквани разходи, оставете CREDITMUEL да ви помогне да намерите покритие. Заемът от тази страхотна организация може да бъде решението, от което се нуждаете , за да не бъдете претоварени, когато разходите за ежедневния живот започнат да се трупат. Днес ви е предложено перфектно решение, кандидатствайте за заем днес от 3000 до 5000000 евро с годишна лихва от 5%. Възползвайте се от възможността веднага и се свържете с нашата поща за бърз отговор чрез creditmutelhome@gmail.com. Ние сме винаги отворени.

  • Беновска пипа - 21:17, 18 ноем.

    България ще заприлича на цивилизована държава, когато узрее за президент като Лозан Панов.

Напиши коментар

Коментари