неделя, 21 ноември 2021, 9:50 ч.

Борисов към Радев:

Добре, че не открихте “Три морета” с позицията си за Крим, че голямо давене щеше да падне

BNews.bg

Добре, че не открихте “Три морета” с позицията си за Крим, че голямо давене щеше да падне

“Крим в момента е руски, какъв да е?”. Не, г-н Радев, съгласно международното право #Крим е незаконно анексиран от Руската федерация и окупацията му грубо нарушава териториалната цялост на #Украйна. Надявам се да нямате такъв подход и към суверенитета на #България.

 

Подобно изказване е недопустимо за държавен глава на европейска страна. Срещу думите Ви вече реагираха остро от Украйна, от Европейската комисия и от редица международни организации. Вярвам, че днес и българите ще Ви покажат отношението си. Време е да имаме президент, който ще спазва Конституцията и законите на страната и евроатлантическия курс на България.

P.S. Добре, че не открихте инициативата “Три морета” с тази позиция, че голямо давене щеше да падне!

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • минаващ - 13:48, 21 ноем.

    "... разни там евроатлантици..." (Бойко Борисов сутринта). Коментарът е излишен: h t t p s : / / bnt. bg/ news/ boiko- borisov- uprazhni- pravoto- si- na- glas- v308149- 300575news. h t m l

  • Беновска пипа - 12:14, 21 ноем.

    Крадецът вика: "дръжте крадеца!" Буци на какъв се прави? Нали той построи на Путин в рекорден срок тръба за три милиарда лева наши пари? Не че фатмак Радев не е рубладжийски боклук, но и Буци е такъв.

Напиши коментар

Коментари