вторник, 23 ноември 2021, 11:30 ч.

Заев:

Разговарях с един от оцелелите, разказа за силна експлозия

BNews.bg

Разговарях с един от оцелелите, разказа за силна експлозия

Снимка: Уикипедия

"Повечето жертви са млади хора, които вероятно са се връщали от екскурзия", заяви северномакедонският премиер.

Премиерът на Република Северна Македония Зоран Заев, който пристигна в София, заяви за агенция МИА, че е разговарял с един от оцелелите в страшната катастрофа на магистрала "Струма", който го информирал, че е чул силна експлозия.

"В контакт съм с премиера Стефан Янев, който вече посети хората. Имах възможност да разговарям с един от оцелелите. Той обясни, че хората са спели в автобуса, когато се чула силна експлозия. Успели да счупят един от прозорците и така се спасили няколко души. За съжаление, другите не са успели. Става дума за страшна трагедия, защото най-много са деца - 12 деца под 18 години, а и другите са млади хора на по 20-30 години. Повечето са наши граждани, но има и от Сърбия", каза Заев за МИА. 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Версия-3 "ПЛЮС" - 22:15, 23 ноем.

    И докато ДИРИЖИРАНО ПОДСМЪРЧАМЕ (което в БГ не помня от кончината на другарката Людмила Живкова, а в международен мащаб - като сегашното BG-MAK-албанско, не помня дори и след кончината на бащиците на народите Сталин и Тито), то, ТО НЯМА ДА РАЗБЕРЕМ нищо от това което харвардците и сътрапезниците им ще договарят за наша сметка - ТОВА Е ПАРТНьОРСКА ОПЕРАЦИЯ "МЪГЛА". Опасявам се, че истинското не подсмърчане за жертвите-"някакви пенсионери, довчерашни крадци на БГ история, и шиптари разни", а, А реване с глас за нас самите-живите ще настъпи като им видим договорките. Но тогава нито ще имаме сълзи, нито пари, нито дори и Достоевски ще може да ни опише... Та "поздравления" за мъглата и за ювелирната акция по сготвяне в един курбан на българи, македонци и албанци, за захранване на Евро-НАТО ламята, та да има сили за поредната Източна кампания на Вермахта. А за 54-те жертви трябва да се пее химна "ВИЙ ЖЕРТВА ПАДНАХТЕ ЗА ГЕРМАНО-АМЕРИКАНСКИЙ ИНТЕРЕС".

  • Версия-3: СПЕЦАКЦИЯ - 18:26, 23 ноем.

    на ЦРУ и/или БНД за която тотално се мълчи! Защото и САЩ и Германия са ни "братя*. А интереса им е включването на С. Мак/я в ЕС. А какво по-голямо СБЛИЖАВАНЕ между БГ и СМ от СЪПРИЧАСТНО изживяване на трагедия! Няма нищо по-лесно от нинджа с кибрит на покрива на старчески дом и снайперист чакащ поредния македонски шопинг автобус. За пълната с трупове история на ЦРУ и за мечтателите за ЧЕТВЪРТИ РАЙХ 9+46 трупа са просто средства оправдаващи целта.

Напиши коментар

Коментари