вторник, 23 ноември 2021, 11:30 ч.

ЕКСКЛУЗИВНО:

Говори един от първите, пристигнали на мястото на трагедията на „Струма”

BNews.bg

Говори един от първите, пристигнали на мястото на трагедията на „Струма”

Според мен грешката е на шофьора, заявява Васко Пиргов.

Гледка, която не е за описване. Това вижда един от първите, пристигнали на мястото на катастрофата на магистрала „Струма”.

Васко Пиргов е от областната администрация на Перни. Той е събуден рано сутринта и пратен към мястото. Преди него са били само полицията и пожарната.

Повече гледайте във видеото ТУК.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • aa - 23:52, 23 ноем.

    ако асфалта е нов - чер и няма маркировка - шофьора не е виновен през ноща се губи ориентация така е около търговище oт 2-4 месеца насам

  • Версия-3 "ПЛЮС" - 22:20, 23 ноем.

    И докато ДИРИЖИРАНО ПОДСМЪРЧАМЕ (което в БГ не помня от кончината на другарката Людмила Живкова, а в международен мащаб - като сегашното BG-MAK-албанско, не помня дори и след кончината на бащиците на народите Сталин и Тито), то, ТО НЯМА ДА РАЗБЕРЕМ нищо от това което харвардците и сътрапезниците им ще договарят за наша сметка - ТОВА Е ПАРТНьОРСКА ОПЕРАЦИЯ "МЪГЛА". Опасявам се, че истинското не подсмърчане за жертвите-"някакви пенсионери, довчерашни крадци на БГ история, и шиптари разни", а, А реване с глас за нас самите-живите ще настъпи като им видим договорките. Но тогава нито ще имаме сълзи, нито пари, нито дори и Достоевски ще може да ни опише... Та "поздравления" за мъглата и за ювелирната акция по сготвяне в един курбан на българи, македонци и албанци, за захранване на Евро-НАТО ламята, та да има сили за поредната Източна кампания на Вермахта. А за 54-те жертви трябва да се пее химна "ВИЙ ЖЕРТВА ПАДНАХТЕ ЗА ГЕРМАНО-АМЕРИКАНСКИЙ ИНТЕРЕС".

  • Версия-3: СПЕЦАКЦИЯ - 18:30, 23 ноем.

    на ЦРУ и/или БНД за която тотално се мълчи! Защото и САЩ и Германия са ни "братя*. А интереса им е включването на С. Мак/я в ЕС. А какво по-голямо СБЛИЖАВАНЕ между БГ и СМ от СЪПРИЧАСТНО изживяване на трагедия! Няма нищо по-лесно от нинджа с кибрит на покрива на старчески дом и снайперист чакащ поредния македонски шопинг автобус. За пълната с трупове история на ЦРУ и за мечтателите за ЧЕТВЪРТИ РАЙХ 9+46 трупа са просто средства оправдаващи целта.

Напиши коментар

Коментари