петък, 26 ноември 2021, 16:18 ч.

Изгонена заради нарушение на финансовата дисциплина от „Антикорупционния фонд“ стана депутат от ПП (ДОКУМЕНТИ)

BNews.bg

Изгонена заради нарушение на финансовата дисциплина от „Антикорупционния фонд“ стана депутат от ПП (ДОКУМЕНТИ)

Изгонената заради нарушение на финансовата дисциплина от „Антикорупционен фонд“ Мирослава Петрова  стана народен представител от партията на Кирил Петков и Асен Василев. Тя  влиза в Народното събрание благодарение лично на Петков, който се отказа от депутатското си място от 24-и район в София.

За финансовите действия на бъдещата народна представителка, става от ясно от протокол на  „Антикорупционен фонд“, с който медията ни разполага.

На 20.11.2018 година е свикано заседание на Съвета с две точка в дневния ред и те са освобождаване на г-жа Мирослава Петрова от поста и назначение на временно изпълняващ длъжността.

От протокола става ясно, че по време на заседанието председателят  Филип Гунев е изложил и подробни мотиви за освобождаването на Петрова, сред които са нарушаване на финансово-счетоводната дисциплина и добрите практики, както и неизпълнение на решения на Съвета от същата година. Освобождаването на Мирослава Петрова е прието единодушно от присъстващите.

Името на Мирослава Петрова нашумя и покрай групата „Да запазим Корал“ , където бе замесена в скандал за източване на средства. Във фейсбук коментар Мария Кавлакова посочва: „Ми такива, дето са пипали в дарителската на „да запазим Корал“ и за тях ли да гласуваме“? 

Източник: tribune.bg

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Беновска пипа - 09:22, 27 ноем.

    Започнаха номерата май... Питам днес Кирчо какво е търсил по нощИте на "Позитано" 20, след като уж по цял ден заедно обсъждат бъдещите политики на правителството? Това ли ви е представата за почтеност и прозрачност, драги господа от ПППП? Нека ви дам един съвет като стара и патила жена: внимавайте с БСП, защото сгафите ли заедно, ще го отнесете ВИЕ, а не тя! Защото тя е статукво, за което работи държавата, а вие сте само нейната ракета-носител.

  • d1 - 00:16, 27 ноем.

    отварям фирма за връщане на надзвети пари от енергото по цени в началото на годината, направил съм електрически хуй и всички връщат с 10 процента повече

  • dd - 00:12, 27 ноем.

    дай да видиме в кого отидоха краднатите пари за киловатите, че за тези наглеци , трябва държавата да помага за клиентите им

Напиши коментар

Коментари