четвъртък, 20 януари 2022, 14:00 ч.

Вижда му се краят - броят на случаите намалява

Учениците в Англия вече без маски

BNews.bg

Учениците в Англия вече без маски

В предаването "Днес" на БиБиСи министърът на здравеопазването на Великобритания Саджид Джавид обясни решението от днес учениците от средните училища в Англия да не носят маски в клас, като се позова на по-малкия брой случаи на коронавирус.

"Отдавна се води дебат за предпазните маски, особено в училищата. Задачата на правителството е да вземе балансирано и пропорционално решение, в този случай балансирано спрямо най-добрите интереси на децата", подчерта той.

По-трудно е да се обучават децата и това ще се отрази на тяхното образование, ако се изисква от тях да носят маска в класните стаи по всяко време.

Броят на случаите намалява във всяка част на страната, започваме да наблюдаваме намаляване на хоспитализациите в цяла Англия, във всяка област те са стабилизирани, в повечето области започват да намаляват, каза министърът. 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари