вторник, 10 май 2022, 11:00 ч.

Извънредно

Арестуваха бивш депутат на ГЕРБ от Бургас

BNews.bg

Арестуваха бивш депутат на ГЕРБ от Бургас

[Арестуваха бивш депутат на ГЕРБ от Бургас]
[Lupa.bg]
Автор: Lupa.bg
OGLAS
Тези забравени хапчета почистват кръвоносните съдове за 3 д…
[ContentExchange]

За зрелищна операция на МВР на територията на бургаския кв. Сарафово, съобщи очевидец.  На видеото се вижда бившият народен представител на ГЕРБ Иван Вълков, който е активист в партията още от самото й създаване през 2007 г. Продължава да е общински лидер на партията и до днес.

Вижда се, макар и отдалеч, самият Вълков, който пристъпва, сякаш с бастун, и не изглежда в добро здравословно състояние. Според наша информация, тече претърсване в недвижим имот в квартала. Иван Вълков живее в кв. Сарафово. По информация на флагман, от около година обаче се е преместил в София. Името му се свързва само с професионализъм и почтеност.

Иван Вълков е на 57 години. Експерт е по транспорт и комуникации в две 41-ото, 42-ото, 43-ото и 44-ото Народно събрание.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари