сряда, 30 септември 2009, 12:36 ч.

В мистериозно интервю

Мадона ми завижда, твърди Майкъл Джексън

BNews.bg

Мадона ми завижда, твърди Майкъл Джексън

Пуснат е неизвестен досега запис на Майкъл Джаксън, в който певецът разказва за страха от старостта, взаимоотношенията с децата, приятелството с Мадона и Брук Шийлдс. „Жените ме харесват. Те знаят, че съм невероятен, но ми завиждат, защото искат да бъдат на мое място. И Мадона е една от тях, колкото и да ми е неприятно да го призная," казва Майкъл Джексън в непубликуваното досега интервю.

Пуснат е неизвестен досега запис на Майкъл Джаксън, в който певецът разказва за страха от старостта, взаимоотношенията с децата, приятелството с Мадона и Брук Шийлдс и болезнената си притеснителност. Преди 9 години певецът дава интервю пред Раби Шмули Ботек. Мистериозният материал бил предвиден да бъде включен в книга за живота на звездата. Книгата не е публикувана, защото разследването срещу него по обвинения в насилие над деца, което през 2005 г. приключва с оправдателна присъда за Майкъл, намалява интереса към личността му, пише CNN.

Майкъл Джексън толкова се страхувал от баща си, че се надявал да не припадне, когато той влизал в стаята му, става ясно от записа. „Не искам да остарея. Когато тялото започва да се отпуска и бръчките се появяват, мисля, че човек се чувства ужасно", казва Майкъл Джексън в интервюто пред Ботек.

Друг въпрос, засегнат по време на интервюто е ревността от страна на жените към неговата известност. „Жените ме харесват. Те знаят, че съм невероятен, но ми завиждат, защото искат да бъдат на мое място. И Мадона е една от тях, колкото и да ми е неприятно да го призная," казва Майкъл Джексън за Мадона.

Във връзка с изказването CNN търси за коментар публициста на Мадона, който твърди: „Мадона много харесваше Майкъл Джексън и аз се съмнявам, че нещо е в състояние да промени мнението й." 

„Не мога да престана да плача, след като чух новината. Винаги съм се възхищавала на Майкъл Джексън. Светът загуби една велика личност, но неговата музика ще остане завинаги. Не спирам да мисля за децата му и за останалите членове на неговото семейство. Нека Бог да е  с тях," споделя Мадона пред списание People, когато певецът умира.

В непубликуваното досега интервю Майкъл казва още, че се чувства свързан с децата, особено с болните от тях. „Обичам ги. Обичам ги. Да помагаш на децата да се радват на щастливо детство за мен е мисия," добавя Майкъл. 

„Майкъл смяташе, че всеки иска нещо от него. Чувстваше се хванат в капана на славата и считаше, че взаимоотношенията му с всички хора се експлоатират прекалено," коментира Ботек.

 

 

 

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари