четвъртък, 01 октомври 2009, 16:29 ч.

ДПС видя огледалния образ на Славяново в Асеновград

BNews.bg

ДПС видя огледалния образ на Славяново в Асеновград

Паметникът в Славяново е една безподобна еклектика, от която никой няма нужда, обобщи на “Барекадата” по бТВ зам.-шефът на ДПС Лютви Местан. Той обаче предупреди, че събитията в Славяново имат своя огледален образ в Асеновград. “Езикът на омразата заявява претенции да управлява държавата”, беше основната теза на Местан.

Паметникът в Славяново е една безподобна еклектика, от която никой няма нужда. Това обобщи на “Барекадата” по бТВ зам.-шефът на ДПС Лютви Местан. Той обаче предупреди, че не трябва да си затваряме очите пред небезобидната младежка сбирка на Ку Клукс Клан. “Събитията в Славяново имат своя огледален образ в Асеновград”, посочи депутатът и окачестви последните събития като тест за политическа зрялост. Местан обаче не намери отговор на въпроса защо на Юзеировия дом за приятелство стои емблемата на ДПС. “Всеки може да сложи плакат на всяка една къща”, беше неговото неговото обяснение. Заместникът на Ахмед Доган заобиколи още два въпроса - защо в нощта на изборите лидерът му предупредпредупреди за етническо напрежение и не трябва ли незаконното барбекю в сараите също да бъде бутнато, както стана с пирамидата в двора на Юзеирови. “Езикът на омразата заявява претенции да управлява държавата”, беше основната теза на Местан.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари