петък, 02 октомври 2009, 14:49 ч.

Най-новите тенденции в YouTube

BNews.bg

Най-новите тенденции в YouTube

Сайтът за видеообмен YouTube печели все по-голяма популярност, защото дава възможност на всеки да споделя с останалите потребители, да отправя послания и да използва сайта като сцена за самоизява

Представете си, че се събуждате, след като сте прекарали 30 години от живота си в кома. Не познавате компютъра, не знаете що е Интернет, и със сигурност не познавате сайта за видеообмен YouTube. А непрестанно слушате хората да говорят  за някаква котка, която свири на клавирен инструмент, за някакъв Дейвид, който е бил на зъболекар, или за друг мъж на име Крис Крокър. Искате ли да наваксате с пропуснатото бързо?

Научете се да работите на компютър и чрез търсачката Google влезте във видео сайта, наречен „100 от най-великите хитове на YouTube, представени в рамките на 4 минути.”  YouTube представя 4 хита за четири минути или по един за всяка година от създаването на сайта. Момичето на Обама, или смешният танц на Мат, както и безброй още хора, които непрекъснато падат и се нараняват – всичко това може да видите в YouTube. Приемете тези клипове като приветствие за завръщането ви към нормалния живот и започнете да следвате най-новите тенденции, които са застъпени в тях, коментира Times.

Добро или лошо, съдържанието на сайта провокира интереса на милиони потребители. А всеки сам ще прецени кой е най-добрия избор за него.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари