вторник, 13 октомври 2009, 12:39 ч.

Звездна помощ

Новият посланик на УНИЦЕФ – Орландо Блум

BNews.bg

Новият посланик на УНИЦЕФ – Орландо Блум

Представяне на актьора Орландо Блум като посланик на хуманитарната организация УНИЦЕФ

След куп световни звезди, сред които колумбийската певица Шакира, английският футболист Дейвид Бекъм и актрисата Миа Фароу, Орландо Блум също влезна в групата на посланиците на добра воля на УНИЦЕФ.
Блум получава титлата като признание за отдадената си работа и ангажимента му към правата на децата.

Холивудската звезда взема участие за пръв път в мисиите на организацията през 2007 г., когато прави първото си посещение в училищата в най–бедните райони на Непал. Година по–късно отдаденият на работата си Блум се връща в южноазиатската страна, където проследява действията, които са предприети по подобряване на чистотата на питейната вода.

УНИЦЕФ е организация, която предоставя хуманитарна помощ на засегнати райони в цял свят. Основни групи, към които е насочена работата на организацията, са жени и деца, а посланиците на добра воля са едни от най – известните хора в света.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари