четвъртък, 15 октомври 2009, 17:33 ч.

Кадрите решават всичко

Властта търси с конкурси 15 данъчни шефове

BNews.bg

Властта търси с конкурси 15 данъчни шефове

Петте големи данъчни дирекции си нямат шефове, след като ГЕРБ смени ръководствата им с идването си на власт заради далавери и ниска събираемост на приходите. За целта от НАП обявиха конкурси за директори в София, Пловдив, Варна, Бургас и Велико Търново. Данъчните обещават по 1550 лева "таван" на заплатата на спечелилите.

Националната агенция по приходите (НАП) обяви конкурси за шефове на най-големите дирекции, след като ръководствата им бяха сменени веднага след изборите. От утре тръгва конкурсът за директори на НАП в София, Пловдив, Варна, Бургас и Велико Търново. Търси се и шеф на „Големи данъкоплатци и осигурители” в столицата, както и глави на дирекциите „Обжалване и управление на изпълнението” в София, Пловдив, Бургас и Велико Търново.

От кандидатите се иска да имат поне седемгодишен стаж в бранша, както и отлични лидерски, комуникационни и управленски качества, пише в изискванията на НАП.

Мераклиите да вземат по 1550 лева месечна заплата ще трябва преди това да издържат успешно изпита, който се състои в писмена разработка на управленска тематика. Втората част на препитването ще включва тест за личностни качества на бъдещите шефове, на чиито плещи ще легне отговорността да напълнят поизпразнената хазна.
   
С

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари