петък, 16 октомври 2009, 11:30 ч.

Къде е пианото на Лора?

Масларова търси морал в разврата

BNews.bg

Масларова търси морал в разврата

Бившата социална министърка отрече да държи в дома си пианото на Лора Каравелова и обяви, че няма и един квадратен метър собственост в Стара Загора. Масларова заплаши със съд всеки, който я клевети

 

Социалната министърка Емилия Масларова стана поредният министър от БСП, на който му се наложи да се оправадава за сигнали и проверки срещу него. Вчера това направи колегата й в кабинета „Станишев” Петър Мутафчиев.

„И в най-големия разврат трябва да има морал”, каза Масларова. Тя отрече да съхранява пианото на Лора Каравелова в дома си. То било дарено на историческия музей. Ден по-рано в антикорупционната комисия в парламента прочетоха сигнал, че Масларова е прибрала вкъщи пианото, след като Демократичният съюз на жените, който го е притежавал,  е изхвърлен от клуба си в центъра на София. Депутатката показа документ, който доказва, че музикалният инструмент е дарен още през 2007 г. на Националния исторически музей. Остава да ме обвинят, че съм откраднала и пистолета, с който се е застрелял Пейо Яворов, каза още Масларова.


Бившата министърка обяви и че няма нито един  кв. м собстевност в Стара Загора. Комисията за борба с корупцията вчера обсъди и сигнал, който обвинява Масларова за заменка на два апартамента за четири апетитнви имота, сред които ресторант и магазин в центъра на града. За обвиненията по „Красива България” депутатката ще говори, когато се запознае с тях.

Масларова обяви, че ще съди всички, които я оклеветяват. Тя нарече сигналите анонимки, които съдържат долни, мръсни и отвратителни клевети.  

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Тъпчо - 21:13, 17 окт.

    Права сте г-жо (другарко) Масларова. А Вие и Вашите колеги нямахте. И затова народът Ви изхвърли от политиката, да се надяваме и на бунището на историята.

  • Петко - 19:32, 16 окт.

    До Двуликият - Председател на парламентарната комисия за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика Яне Янев, Като председател на Национално сдружение – БЗНС на 18.04.2001г. Вие подписвате с Милан Дренчев председател на БЗНС “Никола Петков” Решение № 001/18.04.2001г. за Образуване на предизборна коалиция “Обединени Земеделски Сили”. До Двуликият - Председател на парламентарната комисия за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика Яне Янев, Ще Ви задам няколко въпроса: 1. При подписването на цитираното по-горе Решение № 001/18.04.2001г., Вие знаехте ли, че БЗНС “Никола Петков” има задължения към Републиканският бюджет – Главница /ЗДДС/ - 424 585 лв. и Лихва за просрочие в размер на 71 294 лв.??? 2. Как с такова задължение, предизборна коалиция “Обединени Земеделски Сили” бе допусната, да участва на парламентарните избори през 2001г.??? 3. Към 14.10.2009г. Политическа партия “Никола Петков” /БЗНС “Никола Петков”/ има задължение към Републиканският бюджет – Главница /ЗДДС/ - 424 585 лв. и Лихва за просрочие в размер на 505 500 лв.??? 4. Защо до този момент Политическа партия “Никола Петков” /БЗНС “Никола Петков”/ не се е издължила към Републиканският бюджет???

  • ANGEL - 13:38, 16 окт.

    Масларова , ти не разбра ли,че няма ниищо ненаказано ? Ако не си, сега АЗ ти го казвам !

Напиши коментар

Коментари