петък, 16 октомври 2009, 13:31 ч.

Кариера

Евродепутат от ГЕРБ стана зам.-шеф на спецкомисия за кризата Европарламента

BNews.bg

Евродепутат от ГЕРБ стана зам.-шеф на спецкомисия за кризата Европарламента

Евродепутатът от ГЕРБ Илиана Иванова стана заместник-председател в специалната комисия към Европейския парламент (ЕП) за икономическата и финансовата криза.

Спецкомисията за кризата, която Европейският парламент създаде, ще работи най-малко година. За нея са избрани 45 евродепутати. Основната й задача е да оценява как общността като цяло и отделните страни се справят с кризата. Освен това евродепутатите ще трябва да предложат и мерки с по-дълъг хоризонт за възстановяването на финансовите пазари, за да се излезе по-бързо от рецесията. Българското участие в изготвянето на цялостен и координиран подход за отговор на кризата е изключително важно, за да бъдат защитени и интересите на българските граждани, заяви след избора си Илиана Иванова.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари