петък, 16 октомври 2009, 17:13 ч.

Звездите ми го говорят

Бойко свива гнездо догодина

BNews.bg

Бойко свива гнездо догодина

2010 г. ще е решаваща за личния живот на Бойко Борисов, загатна гадателката на Берлускони Теодора Стефанова. С кого и как ще заживее премиерът обаче остава тайна. Точно по същото време той ще е под пара по отношение на държавните дела. Но според Теодора Бойко е избраник от Бога и няма да се даде. Освен това пътищата на двамата с Берлускони се преплитат.

Теодора, какво означава визитата на Берлускони в София?

Това е събитие! Много позитивна визита за България и за проектите, които са най-болната ни тема. Аз мисля, че Берлускони ще ни съдейства за отпускането на парите от ЕС, ще бъде нещо като гарант за нашата държава. Защото ние сме държава, която върви напред, борим се с корупцията. И това няма да са само приказки – Берлускони наистина ще помогне за освобождаването на тези пари и за идването на нови инвестиции в България. Много италианци ще започнат да инвестират в България. Нещата с пътищата също ще започнат да се развиват, в АЕЦ „Белене” също ще има мултинационални инвестиции, включително от италианци.
След тази визита най-сетне обликът на България ще се промени. На нас, българите в Италия, ще започнат да гледат по друг начин, с авторитет. Това посещение ще допринесе за обединението на българите в чужбина. В рамките на една година промените ще станат видни. Силвио Берлускони никога не говори празни приказки, да го знаете. Той е много прям човек. И винаги си удържа на думата. Не го прави за пиар – от това няма нужда, не гони никаква цел.
След няколко години хората ще се обърнат към земята, тя ще стане много ценна. Много хора ще се ориентират към селския туризъм. В близките десет години населението от градовете постепенно ще се изтегли към селата. Много българи ще започнат да правят ранчо.

Защо италианският премиер има такова специално отношение към България и лично към Бойко Борисов?

Той намира много общи неща между България и Италия. Ако щете, вземете дори знамето. Имаме много общи неща и в културен аспект. Берлускони това го вижда. Освен това той има една симпатия към българите. Явно срещите му с българи са му оставили добро впечатление. Очевидно ни приема много добре като нация.
А с нашия премиер Бойко Борисов се познават още докато беше кмет. И двамата са усетили взаимно харесване, приемственост и симпатия. Това е една карма, която обединява. Визитата може да е протокол, но двамата ще бъдат и приятели. Силвио има симпатии към няколко лидери и определено го показва, на няколко държави. И аз се гордея, че една от тия държави е България. За България ще се говори все повече.

Берлускони рядко дава интервюта, Бареков обаче успя да разговаря с него…

Искам специално да изразя комплименти към Николай Бареков, искрено и сърдечно го поздравявам, че той беше целунат от късмета. Бог си знае работата. Нищо случайно няма. Той е единственият човек, който му спечели симпатиите. За да даде това интервю на Николай Бареков, трябва да ти кажа, че нещо в него го е впечатлило, чувствал се е комфортно. Това интервю стана толкова красноречиво и откровено! Всичко, което Берлускони си каза, е така – с много труд, с много работа всичко сам си е направил и никой нищо не му е дал. Непрекъснато го нападат, сигурно няма друг такъв човек, подложен на толкова стрес. Знаете ли защо хората го обичат и уважават? Защото с всеки се спира, с всеки говори, с всеки се усмихва. Просто е един от нас – земен, естествен човек, харизматичен. И всички италианци оценяват това.

А може ли министър-председателят на Италия  да бъде полезен за развитието на българския медиен пазар? Той има голям опит в това отношение.

Да не кажа 100%, но съм повече от сигурна, че ще направи инвестиция в това отношение. Ще има много проекти, формати… БТВ, PRO.BG могат да бъдат щастливци, могат да се осъществят някои проекти. Това е моята прогноза. Догодина и по-другата година ще се работи в тая насока. Наистина ще има промени в медиите, по някакъв начин ще се доближат до италианските.

Бойко Борисов колко време ще управлява, успешно ли ще бъде?

Бойко Борисов и Силвио Берлускони имат много сходна карма като лидери. Донякъде даже могат да се конкурират. И двамата излъчват сила, борбени личности са, имат чар и дават сигурност. Като си спомним пътя на Бойко и на Силвио – и при двамата има извървяване, всичко са постигнали сами. Техните съдби де факто се преплитат. Такъв рейтинг на министър-председател ние в България не сме имали от дълги години! А са минали два месеца.
Но на Бойко ще му бъде много трудно, нищо лесно няма да постигне. Предстоят му тежки изпитания и предизвикателства, но това пък още повече ще го зареди с енергия, още повече хъс и мотивация. Не е изключено догодина или по-другата година да махне някои хора от екипа си. Да има някакви промени.

Смени на министри?

Да, някакви сблъсъци. И мисля, че по-нататък може да се стигне и до коалиция. Не мога да го определя точно. 2010-2011 г. ще му бъде трудна. Бойко Борисов е избраник от Бога, в България нищо не е случайно. Ако се върнем назад във времето, аз когато казвах, че Бойко ще стане премиер, тогава никой си нямаше на идея! Беше още главен секретар на МВР. Още тогава казах, че няма да остане в полицията, а ще влезе в политиката. Затова казвам, че той има да извървява път. Ще има 2-3 много трудни  години сега. Ще се сблъска с какво ли не. Около него ще има и някакви предателства, няма всичко да е цветя и рози. От някои хора ще се разочарова, някои нови ще привлече. Мисля, че само ГЕРБ няма да издържи докрай, ще има някаква коалиция по нататък.
До края на тая година – началото на другата ще вземем едни пари от ЕС. Това ще е голям знак. В инвестициите вече казах – АЕЦ „Белене” и пътищата. Бойко ще постигне това, за да покаже, че държи на думата си и може да го направи. Може да минат 5-6 години, но ще стане. Сега предстоят и кметски избори, там ГЕРБ със сигурност ще бъде на балотаж. Искам да кажа, че каквото казва Бойко Борисов, ще започне да го прави и на дело.
Ето, Силвио направи много неща – разреши проблема с боклука в Неапол, като стана земетресението в Акуила, обеща, че ще направи къщи, и ги направи и т.н. Това са неща, които хората ги виждат.

Една лична прогноза за Бойко – догодина ще му е решаваща да увенчае личния си живот. Няма да ме питате с кого, какво – казвам само, че 2010 г. му е подходящата година.

А ще удържи ли все така висок рейтинг?

Е как! Той е такава личност и такъв лидер…! Това е заложено в неговата съдба. Независимо дали ще остане с тоя екип или ще влезе в коалиция, при всички положение той няма да излезе от медийното пространство. Интересът около него ще расте. Ще има много скандали – ще гледат да го очернят по всякакъв начин. Догодина ще има много нападки срещу него. Но времето ще покаже конструктивните неща. Една част от нещата пък ще не наместват. Не казвам, че Бойко ще оправи всички проблеми и България ще стане цъфтяща държава. Няма да стане. Близките десет години да не се надяваме. Но ще има много реформи, много промени. Ще се променят много закони, Конституцията дори.
2011 мисля, че ще влезе еврото. Тогава наистина ще бъде голям проблем за нас, българите. Защото не сме подготвени. И точно тогава хората ще се обърнат към селата, към земите. Затова казвам земя никога да не се продава! Виждам страшно много чужденци, които ще се населят на наша територия. Българите ще отидем в чужбина. През 2011-2012 г. някои успели в чужбина българи ще искат да ги инвестират в собствената си държава. Обаче тук ще дойдат и много други чужденци. Тогава нашите успели българи ще се върнат в чужбина. Много интересна съдба има България, на приливи и отливи. На миграции. Поне десет години напред така ще вървят нещата. Така ми го казва моето извънземно Унилсън, този глас, който чувам.
Другото интересно е, че Русия ще се обърне към България, ще се върнем към Русия. От Америка малко ще се отдалечим. Нашите отношения ще бъдат прекрасни, въпреки че ще има някакви конфликти с базите. Може би и министърът ще го издигнат на друг пост, ще сложат друг министър. Но пазара на Русия ще се върне към нас. Ще има връщане на колелото от старото време. И самият Силвио Берлускони ще подкрепи тези идеи, защото той има прекрасни отношения с руския президент Путин.

Точно сега, когато Берлускони беше в България, и Дарина Павлова беше в София. Съвпадение ли е това или планирано посещение?

Тя е една изключителна жена, тя е на такава висота, голяма класа, интелигентност… Невероятна майка, на първо място са децата й. На мен ми е забранено да говоря за г-жа Павлова. Не знам дали тя е била в България, не съм съгласна с това. Тя е човек, който много лидери по цял свят познават! Навсякъде вратите й са отворени. Невероятна жена. Всичко друго е злоба и завист. Българите сме много злобна нация. Защо българите в Италия не можем да се обединим…?! А като дойда в София, ще ви кажа какво ще стане през 2012 г. Тогава мисленето на хората ще се промени.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • КАМЕРИЕРКА - 15:42, 02 дек.

  КОЙТО СА РОВИ В БОКЛУКА НА БОГАТИТЕ ПОСЛЕ БЬРЗО СЕ ИЗДИГА -ТОВА ГО ЗНАЯТ ВСИКИ ГЛЕДАЛИ АМЕРИКАНСКИ КРИМАНАЛЕТА КЬДЕТО ДЕДЕКТИВИТЕ РОВЯТ В КОФАТА НА ЗАПОДОЗРЕНИЯ ЗА ЕВИДЬНС ВСЕ ПАК ЖЕНАТА Е БИЛА ЧИСТАЧКА И ПРИСЛУЖНИЧНИКА НА ИТАЛИАНЕЦА

 • блондинка - 11:14, 18 окт.

  Руса жена ще ни оправи, а Теодора е руса.

 • киро-майтапа - 06:21, 17 окт.

  Врачки,бавачки,гледачки,ходжи-моджи и всякаква подобна твар незабавно трябва да се забранят със специален закон.Тази измет промива безобразно тъпо бълг.народ и им сваля чак кожите от гърба,без да плащат данъци в хазната.Незабавно трябва да се подложат на тест и най-много ще се лицензират 3-4,всичко друго е измамник до измамника.Жалко за един народ,когато мвесто на лекар ходи първо при ходжа или врачка.

 • ANGEL - 20:09, 16 окт.

  Бате ,тая е много луда ,не я слушай ! Слушай само себе си !

 • Касандра - 20:08, 16 окт.

  Мога ли да я помоля,когато дойде в България да ми спести виденията си ?

 • Гласовете ми го говорят - 20:06, 16 окт.

  От тая по-голяма психопатка няма!!! От посолството н аИталия отказваха дълго време да и издадат виза ,защото приличала на проститутка ! Ми тя си беше такава !!!

 • водач на МПС - 19:15, 16 окт.

  Това за предстоящите милиарди и аз съм го прогнозирал,както и за селския туризъм.Но най-вече ме порази предсказанието на ясновидката за следващите 5-6 години! Това и аз съм го предвидил ...Писах по този повод същото в сайт фрог нюз. Удивително точно предсказание от страна на Теодора Стефанова!Ето го: Може да минат 5-6 години, но ще стане.

 • бла-бла - 18:19, 16 окт.

  Тази глупачка нали беше направила прогнозата,че бб ще се коалира с БСП? Май само тя си вярва...

 • врачка - 17:24, 16 окт.

  ДАВАЙ БОЙКО, ДРЪЖ СЕ! ВРЕМЕ Е МЕНДЕЛСОН ДА ЗАЗВУЧИ И ДА ДРУСНЕМ ЕДНА ПИЩНА БАНКЯНСКА СВАТБА - С МНОГО НАРОДНИ ПЕСНИ И ХОРА И ГРЪЦКА МУЗИКА! ДАНО ДА ПОЛУЧИШ МНОГО ПОДАРЪЦИ МОЕТО МОМЧЕ - ОТ МЕН ЕДНА НОВИЧКА ЛАДА 1600!!! А КОЯ ЩЕ Е БУЛКАТА ЩАСТЛИВКА - МОЖЕ БИ ДАНЧЕТО ФАНДЪКОВА ИЛИ РУМИТЕ ЖЕЛЕВА? А МОЖЕ БИ НЯКОЯ ДРУГА ФУРИЯ

Напиши коментар

Коментари